+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Системи 2

Логистички системи - решења по мери за Ваше пословање

Када аутоматизација и дигитализација повећавају захтеве за дизајнирањем комплексних интралогистичких процеса, прави одговор су интелигентни логистички системи са решењима по мери. Захваљујући њима, Ваш производни и радни амбијент спреман је за изазове будућности.

Интелигентна интралогистика

Постоји право решење за сваки логистички изазов. Као понуђач система, радимо са Вама како бисмо развили логистички систем прилагођен за Вас. Још више од тога: Као Ваш дугогодишњи партнер, ми га имплементирамо тачно у оквиру Ваших стратешких и буџетских разматрања.

Безбедни и ефикасни транспортни процеси

Аутоматска решења возила и потпуно аутоматски транспорт су у фокусу наших аутономних транспортних система (FTS). Захваљујући интелигентним компонентама за аутоматизацију, доказана стандардна возила можемо аутоматизовати и индивидуално их прилагодити Вашим захтевима.

Аутоматизоване компоненте

Могућ је ефикасан и безбедан транспорт робе и материјала, уз уштеду простора: Са нашом транспортном техником, Ваше процесе ћемо још више убрзати. Све то на најужем простору, са брзим транспортом палета и контејнера.

Аутоматизујте свој логистички успех

Да ли Ваш проток материјала и даље испуњава растуће захтеве у време дигитализације? Аутоматска складишта односно Automated Storage and Retrieval Systems, укратко ASRS, пружају одговор на све краће циклусе поруџбине, мање величине серија и краћа времена испоруке.

Системи полица

За нас су полице много више од челика и гвожђа. Оне су кључ за оптималну стопу учинка. Наравно, под условом да је систем полица димензиониран у складу са потребама. Профитирајте од нашег искуства и експертизе комплетног понуђача.

Интелигентно умрежено

За интелигентно умрежавање имамо наш Jungheinrich WMS, као и наш сопствени мидлвер, Jungheinrich логистички интерфејс, који се стара за оптималну размену података. Они су флексибилно прилагодљиви и увек могу да се ажурирају. Тако индустрија 4.0 и интернет ствари (IoT) долазе у Ваше складиште.

Имате питања?