+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Ваша решења

Наша решења за Вас

Компанија Jungheinrich је водећи понуђач решења за све теме и области интралогистике. Са свеобухватним портфолијом транспортних возила за складишта, логистичких система и услуга обезбеђујемо да сваки клијент добије оптимално решење за своје примене – без обзира на браншу и величину предузећа. Притом је наша нарочита специјалност да се прилагођавамо индивидуалном окружењу складишта и специјалним захтевима бранше. То је зато што је исправно решење увек Ваше индивидуално решење.

Решења прилагођена Вашим захтевима

Било да је у питању малопродаја или велепродаја, логистика или индустрија – аутомобилска индустрија, прехрамбена или фармацеутска индустрија. Компанија Jungheinrich располаже напредним знањима у свим браншама – и одговарајућим решењима из једног извора.

Опсежан портфолио за све логистичке задатке

Било да је питању утовар и истовар, ефикасан транспорт, безбедно ускладиштење, искладиштење или премештање робе у складишту или брзо и прецизно комисионирање – за све случајеве примене и интралогистичке задатке, компанија Jungheinrich има решење у складу са потребама – из једног извора.

ЕФИКАСНОСТ У ПОКРЕТУ

Као компетентан партнер за аутоматизацију, по потреби планирамо и реализујемо усклађене логистичке системе, помоћу којих потпуно аутоматски подижете економичност Вашег складишта.

Успех клијената говори сам за себе

Као водећи понуђач решења интралогистике, нашим клијентима из једног извора нудимо производе, решења и услуге у складу са потребама. Независно од бранше и величине предузећа. Наши примери показују колико нам је важан успех и задовољство наших клијената.

Имате питања?