+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Бранша

Компетенција у бранши

Било да је у питању малопродаја или велепродаја, логистика или индустрија – аутомобилизам, прехрамбена или фармацеутска индустрија. Компанија Jungheinrich располаже стручношћу у свим браншама – и одговарајућим интралогистичким решењима из једног извора. Притом нам је важно да ова решења буду прилагођена не само Вашој бранши, већ и Вашим специфичним потребама. Са нашим стручним саветницима, поред себе имате изузетно стручне контакт особе, које су упознате са интралогистичким појединостима Ваше бранше. На тај начин осигуравамо оптималну интеракцију између људи, транспортних средстава за складишта, системских компоненти и софтвера – било у ручном, полуаутоматском или аутоматском режиму рада. Било за велика предузећа или мале и средње погоне.


Свежи импулси за Ваше логистичке процесе

У временима е-трговине, логистички процеси у малопродаји и велепродаји захтевају пре свега брзину и флексибилност, уз уштеду трошкова. Нудимо решења по мери за потребе интралогистике 4.0.

Подобност за Ваш ланац снабдевања

У индустрији хране аутоматизација, брзина и флексибилност одређују будућност. Да бисте могли да производите и дистрибуирате храну, пића или храну за животиње на време, развили смо одговарајућа интралогистичка решења: ефикасна, хигијенска и безбедна.

Оптимизација процеса са системом

У временима глобализоване логистике, трошковно ефикасно ангажовање спољних пружаоца услуга постаје стандард. Пружамо Вам подршку са свеобухватним портфолијом за оптимизацију Ваших производа и ланаца снабдевања, све до решења за аутоматизацију по мери.

Аутоматизација за већи успех

Ево како индустрија од данас функционише: Уз свеобухватно умрежавање, произвођачи у тешкој индустрији, металургији и машинству спремају се за будућност. Имамо интралогистичка решења за Бас.


Опремљени за будућност у производњи возила

Е-мобилност и аутономна вожња. Индивидуализована производња возила у паметним фабрикама и мултинационалним ланцима снабдевања: Аутомобилска бранша тренутно пролази кроз фундаменталне промене. Компанија Jungheinrich данас већ испоручује софистицирана решења за производњу возила у индустрији 4.0.

Од заштите од експлозије до аутоматизације

Максимална брзина уз максималну безбедност – то су важни захтеви за интралогистичке процесе у хемијској и фармацеутској индустрији. Када грешке не долазе у обзир, нудимо одговарајућа решења која су оријентисана на будућност.

Имате питања?