+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Аутомобилска индустрија

Аутомобилска индустрија

Е-мобилност и аутономна вожња. Индивидуализована производња возила у паметним фабрикама и мултинационалним ланцима снабдевања: Аутомобилска бранша тренутно пролази кроз фундаменталне промене. У трци на тему будућности, траже се брзина и највиши ниво интралогистичке компетенције.

Интралогистика 4.0 у индустрији возила.

Запослени произвођача комерцијалних возила, MAN, у Залцгитеру могу да се радују јакој подршци: Jungheinrich аутомат. палетна колица за високо подизање ERC 215a, као свестрано аутономно транспортно возило, осигуравају континуирани проток материјала у режиму рада складишта у три смене.

Безбедан процес протока материјала: Композиције

За транспорт у складиштима и производним халама, углавном се користе електрични виљушкари и палетна колица. Уколико се истовремено возе различити носачи товара и терети, у игри је наша композиција. Састоји се од вучног возила и по правилу од неколико приколица. Према различитим врстама потреба, такозваних спустова, оне могу да се истоваре и поново утиваре. Дизајн технологије и планирање рута се увек заснивају на Вашој индивидуалној поставци задатка. Управо је при изради у правом тренутку одлучујуће прецизно и ритмично снабдевање и одлагање материјала производних машина. Jungheinrich систем композиција је овде од велике предности наспрам појединачних возила, јер проузрокује мање трошкова и стишава саобраћајни метеж.

Аутомобилска индустрија додаје гас: Решења за индустрију 4.0

Аутомобилска бранша се мења у време глобализације. Индустрија 4.0 је мерило ствари. Мултинационални ланци снабдевања морају да се савладају, делови морају да се испоруче паметним фабрикама брзо, сигурно, економично и на еколошки прихватљив начин. Због тога аутомобилска индустрија и конструкција возила с правом захтевају паметна, напредна логистичка високотехнолошка решења дуж ланца снабдевања.

То поставља највише захтеве за логистичке процесе у аутомобилској индустрији, а решења такође треба да буду конципирана за флексибилно колебљиве ситуације потражње. На пример, све више делова и испорука је опремљено RFID ознакама (идентификација помоћу радио фреквенције) и стога се њихов положај може трајно преносити у интернету ствари (IoT). Да ли желите да оптимизујете проток информација између произвођача, испоручилаца и пружалаца логистичких услуга у производњи возила уз помоћ паметних врхунских технологија? Компанија Jungheinrich је Ваш партнер у аутомобилској индустрији, са високотехнолошким решењима. 

Логистика 4.0: WMS и возила комуницирају

Као диригент, наш Warehouse Management систем Jungheinrich WMS управља и повезује све процесе у складишту наших клијената из аутомобилске индустрије. На тај начин можемо у потпуности или делимично да аутоматизујемо процесе у складишту с високим полицама и складишту уских пролаза и истовремено елиминишемо грешке у пријему и ускладиштењу. Да ли тражите високотехнолошка решења по мери за производњу возила из једног извора? Код нас ћете их пронаћи: Jungheinrich логистички интерфејс комуницира директно са возилима у складишту. На тај начин, виљушкар за високе полице аутоматски препознаје одредиште ком се приступа. 

Наша транспортна средства за складишта, као што је иновативни EKX комбиновани виљушкар, опремљени су транспондер технологијом са RFID читачима. Делова који су опремљени чиповима омогућавају аутоматско очитавање. То штеди време и новац у мултинационалним ланцима снабдевања, који су уобичајени у аутомобилском сектору. Наравно, наша возила су већ дуги низ година и електрична. Логистика је често чак и узор у аутомобилској бранши. Помоћу наших високотехнолошких логистичких решења, пружамо Вам подршку приликом промене парадигме у аутомобилској индустрији, од електричних аутомобила до аутономне вожње. 

Имамо логистичко решење по мери, специјално за Вашу браншу.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?