+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Индустрија

Индустрија

Уз помоћ компаније Jungheinrich, спремни сте за изазове индустрије 4.0 у металургији, тешкој индустрији или машинству. Од мануелних возила и композиција за процесно сигурно снабдевање материјала до аутоматских транспортних система и свеобухватног дигиталног умрежавања.

Дигитализ. мануелног складишта у компанији Gasser

Процеси у складишту у компанији Gasser GmbH, аустријском понуђачу услуга у металуршкој бранши, функционишу прецизно као сат – захваљујући нашем WMS-у.

Аутономни транспортни системи за ThyssenKrupp

Компанија ThyssenKrupp је аутоматизовала интерни транспорт делова шина за степенишне лифтове са аутономним транспортним системом компаније Jungheinrich. Оптимална флексибилност и минимална потреба за простором били су пресудни за овај избор.

Најбоље могуће направити заједно.

Електроника је доживела бум: Са новим полуаутоматским складиштем са уским пролазима и Jungheinrich WMS-ом серије 2, лидер на тржишту производње каблова, компанија PSZ electronic, наставља свој динамични раст.

warehouseNAVIGATION за јасну структуру

Модерна производња Eppendorfer Zentrifugen-а у Лајпцигу обезбеђује већу економичност и поузданост процеса у складишту, елиминише сувишне претраге при вожњама.

Целокупно планирање складишта за Internorm

Прилагођено систем полица које омогућава проширење од око 4.000 места за палете за висококвалитетне пластичне производе у компанији Internorm у Дамеу.

Индустрија 4.0: Умрежавање Вам штеди време и новац

Визија индустрије 4.0 описује промену парадигме у индустријској производњи на флексибилне структуре са аутономним, самоуправљачким јединицама. Аутоматизована и умрежена интралогистичка решења, као што су нпр. аутономни транспортни системи (FTS) и интелигентни софтвер, као што је Jungheinrich Warehouse Management систем (WMS) при томе ће играти кључну улогу.  

Не постоји начин да се заобиђе свеобухватно умрежавање на свим нивоима. То је већ сада јасно – и без обзира на браншу. Умрежавање је једнако занимљиво и за мала, средња и велика предузећа, која често желе да аутоматизују процесе корак по корак. Да ли сте спремни за индустрију 4.0? Да ли желите да корачате правим путем? Онда сте са нама као пиониром са најбољом експертизом у добрим рукама. Нудимо решења по мери за клијенте из индустрије – без обзира да ли је реч о металургији, тешкој индустрији или машинству.

Оптимизовање и аутоматизовање: Ваш пут до индустрије 4.0 

Све више предузећа у индустрији жели да искористи потенцијале оптимизације уз помоћ аутоматизације њиховог протока материјала на бази аутономних транспортних система. Нарочито када је реч о стандардизованим рутинским задацима, примена FTS -а штеди време и трошкове и смањује оштећења приликом транспорта. Осим тога, профитирате од ефикасних и за процес безбедних циклуса транспорта и кратког времена имплементације. 

Без бриге: нећете имати проблеме са конверзијом у Вашем складишту који трају недељама – (делимична) аутоматизација функционише у најкраћем времену. Убрзо ћете видети да се улагања у наше интелигентне примене за индустрију 4.0 вишеструко исплате: Захваљујући напретцима у технологији комуникације, навигације и безбедности, FTS-и могу врло флексибилно да се користе током дана, чак и у мешовитим режимима рада са мануелним возилима.  

Са вишеструко награђиваним логистичким интерфејсом, такође је било могуће креирати порт између технике складишта и нашег Warehouse Management системаJungheinrich WMS. Логистички интерфејс, на пример, налоге за превоз шаље са WMS-а на FTS и по завршетку налога шаље повратну информацију на WMS. На тај начин усавршавате своје процесе у складишту у металургији, тешкој индустрији или машинству.

Имамо логистичко решење по мери, специјално за Вашу браншу.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?