+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Индустрија хране и пића

Индустрија хране и пића

У индустрији хране и пића, брзина, флексибилност и хигијена су пресудни фактори за логистичке процесе. Да бисмо Вам омогућили да производите и ефикасно дистрибуирате храну, пића и храну за животиње на време, нудимо Вам интралогистичка решења прилагођена за сваку потребу и величину предузећа: од ручних палетних колица до аутоматизованог система.

Комплетно решење за складиште компаније Arla Foods

Arla Foods је једна од највећих млечних задруга у свету. Систем компактног складишта у данском складишту у Холстеброу осигурава да се сав расположиви простор може ефикасно искористити.

Еколошки осмишљена хала складишта

Заштита животне средине игра главну улогу у швајцарском предузећу – од избора природних састојака до производње и логистике. Централна хала складишта је глинена зграда. Процеси су максимално еколошки ефикасни.

Ласерски управљани FTS-и за компанију AVO-Werke

Укус и технологија – то је рецепт за успех произвођача зачина AVO-Werke. Како би загарантовало растућу флексибилност, ефикасност и првокласну услугу, предузеће је инвестирало у наше аутономне транспортне системе.

Ослањамо се на компетенцију: Решења за оне захтевне

Прехрамбена бранша, са својим областима хране, пића и хране за животиње, једна је од највећих тржишних сегмената логистике. Она је захтевна. Снажна логистика за индустрију хране и пића, коју смо развили као један од најискуснијих и најиновативних пружалаца логистичких и интралогистичких решења, ослања се на беспрекорне информације и ланце снабдевања, иновативне технологије и највиши квалитет услуге у дизајнирању ланаца хране. 

Шта је на дневном реду: Да ли желите максимално да искористите потенцијал дигитализације? Да ли се ослањате на умрежавање, транспарентност и максимално ефикасне процесе у складишту? Да ли желите да знате на који начин интернет ствари могу да инспиришу Ваше пословне моделе? Одговори су већ сада аутоматизација и максимална брзина. Пружамо Вам ефикасна и флексибилна решења складиштења и комисионирања, са могућношћу индивидуалног конфигурисања. И све то за било коју величину предузећа и, уколико је потребно, потпуно аутоматизовано и под интелигентном контролом нашег Warehouse Management система Jungheinrich WMS-а. Без обзира на то шта сте одабрали, добијате 100 процентну хигијену, чистоћу и безбедност. Све из једног извора. 

One-Stop-Shop: Комплетна решења од технолошког лидера.

Специјална решења за аутоматско складиште малих делова (AKL) осигуравају брз и директан приступ малим деловима хране и пића, док електрична транспортна средства која се сама крећу у полици за палете осигуравају не само значајну уштеду времена, већ и оптималан степен искоришћења простора. То се односи и на лако кварљиву храну у хладњачи, где Вам системи полица компаније Jungheinrich омогућавају да искористите сваки квадратни метар. Системи високих полица, који се првенствено користе у е-трговини у прехрамбеној индустрији, идеално су погодни за брзо руковање великим количинама артикала – при чему се руковање може одвијати у потпуности аутоматски. Великим избором висококвалитетних палетних колица и транспортних средстава комплетирамо асортиман производа. На захтев, они могу бити аутономни и умрежени преко мреже са целокупном логистичком инфраструктуром и централним управљањем. 

Флексибилност је адут: Логистика за индустрију хране и пића за сваку потребу

Аутоматизација позитивно утиче на Ваш логистички биланс. Зато што Вам штеди време, енергију и самим тим новац. То повећава Вашу флексибилност за суочавање са сезонским флуктуацијама понуде и потражње. Виљушкари, транспортна средства за складишта и остала складишна техника, базирани на изнајмљивању, такође чине Ваш пословни модел агилним и високо конкурентним.

Имамо логистичко решење по мери, специјално за Вашу браншу.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?