+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Логистика

Логистика

У временима глобализоване логистике, трошковно ефикасно ангажовање спољних пружаоца услуга постаје стандард. Пружамо Вам подршку са свеобухватним портфолијом за оптимизацију Ваших производа и ланаца снабдевања, све до решења за аутоматизацију по мери.

Снажна флота за компанију Pfenning Logistics

Логистички центар од 20 хектара компаније Pfenning Logistics GmbH у Хедесхајму ослања се на наша транспортна средства за складишта. Изузетна флота од 88 виљушкара је изузетно снажна захваљујући рекуперацији енергије.

Једно складиште и 600 тона челичних полица

Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG управља изузетно модерним непрехрамбеним складиштем за комисионирање и слање залиха. Он снабдева целокупну Migros корпорацију. Срж су наше полице за палете и транспортна средства за складишта.

Повећана ефикасност за компанију Rudolph Logistik

Компанија Rudolph Logistik реализује свеобухватна логистичка решења за разне бранше. Оптимизовала је процесе применом наших аутономних транспортних система.

Поуздани процеси, једноставна интеграција

Логистичка компанија Wahl & Co. са седиштем у Билефелду, ослања се на нашу стручност приликом изградње новог складишта с високим полицама. Пре свега, убедили смо их високим квалитетом наших возила и некомпликованом интеграцијом у постојећи систем ИТ.

Оптимизовани учинак комисионирања

Модеран логистички концепт у компанији GLX Global Logistic Service елиминише уска грла и значајно повећава капацитет складишта.

Све за процесе без грешака и спремне за будућност

Краће време испоруке, већи притисак на цене, сложенији захтеви дистрибуције – логистика се суочава са изазовима. Из године у године, морате да пронађете нове могућности за уштеду у бранши, како бисте били конкурентни у глобализованом свету. Са нама можете бити безбедни у будућности.  

Помажемо Вам да инсталирате економичније и флексибилне процесе који штеде време. Све то увек под претпоставком беспрекорног и непогрешивог логистичког процеса, који је увек фокусиран на безбедност Ваших запослених. Наша инфраструктура ИТ високих перформанси гарантује Вам ефикасност и транспарентност, на пример, са беспрекорним праћењем пошиљке.

Да ли морате да се носите са различитим носачима терета и све већим бројем производа? Вама и свим логистичким партнерима нудимо решења по мери, која су Вам увек на располагању захваљујући нашој тесно повезаној сервисној мрежи.

Од аутоматизације до уштеде енергије

Логистика је комплексна и увек је карактеришу решења специфична за браншу. Због тога је асортиман технолошких и процедуралних имплементација такође готово неисцрпан. На пример, наша складишта с високим полицама или складишта уских пролаза гарантују оптимално коришћење простора и брзо комисионирање за поједине клијенте. За остале клијенте из логистике, наша аутоматска складишта малих делова су пут ка успеху. У комбинацији са нашим Warehouse Management системом (WMS) и пионирским решењима ИТ, многи процеси могу бити (делимично) аутоматизовани. 

То значи да Ваша логистика може бити штедљивија и безбеднија него раније и увек максимално ефикасна – у току 24 сата, са минималном радном снагом. Наша транспортна средства за складишта и наши аутономни транспортни системи (FTS) са високим перформансама, који су на захтев потпуно електрифицирани, такође Вам помажу у оптимизацији Ваших процеса. Све то чинимо како би Ваши процеси били спремни за будућност за логистику 4.0: економични, безбедни и максимално ефикасни.

Имамо логистичко решење по мери, специјално за Вашу браншу.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?