+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Хемијска и фармацеутска индустрија

Хемијска и фармацеутска индустрија

Максимална брзина уз максималну безбедност – то су важни захтеви за интралогистичке процесе у хемијској и фармацеутској индустрији. Пружамо Вам оптимална решења. Од складишта опасних материја са заштитом од експлозије до решења за аутоматизацију која су индивидуално прилагођена Вашим специфичним захтевима.

Највеће складиште с висоим полицама у Швајцарској

Ново складиште с високим полицама надвија се 44 метра над Домат/Емсом. Тако хемијско предузеће послује са највишом зградом ове врсте у Швајцарској. Градитељ и сервисни партнер постројења, које је изграђено у рекордном року, је наш тим.

Двос.склад. с висок.полиц. за палете за комп.Sauer

Охрабрујућа почетна тaчка за улагање у интралогистички систем био је позитиван пословни развој оператера и одговарајуће неопходно проширење машинског парка.

Динамичка администрација за компанију Henkel

У јеку зиме, реализовали смо дистрибутивни центар реномираног произвођача детерџената, компаније Henkel, у Русији. Решење засновано на нашем Warehouse Management систему доводи до смањења руте испоруке и тиме до уштеде CO2.

Безбедност је све

Логистика за хемијску и фармацеутску индустрију представља изазов. Најстрожији законски прописи и највећи приоритет у погледу безбедности и хигијене приликом руковања са осетљивим, често опасним производима, постављају непроменљиве смернице. То се односи на транспорт, складиштење и правилно руковање опасним супстанцама, као и примат безбедности на раду и заштите животне средине. 

Упркос томе, клијенти хемијске логистике очекују да се њихови производи испоручују све брже и брже – уз поштовање свих законских стандарда безбедности. Чак и више него у другим областима логистике, следеће се односи на хемијску и фармацеутску индустрију: Грешке се не смеју десити. Компанија Jungheinrich је добро припремљена за ове изазове. Нудимо Вам свеобухватна решења која оптимизују Ваш проток робе, чине га ефикасним и испуњавају највише захтеве квалитета и безбедности. 

Из праксе за праксу: Заштита људи и животне средине

Добар пример хемијске логистике из праксе су наша транспортна средства за складишта са заштитом од експлозије. Испоручујемо специјално прилагођене производе и системе за хемијску и фармацеутску индустрију, који такође омогућавају безбедан рад електричних и дизел виљушкара у околини запаљивих гасова, испарења, праха и прашине. То не штити само људе у Вашем предузећу и животну средину. Са нашим Jungheinrich системом заштите, такође испуњавамо захтеве европске ATEX директиве 2014/24/ЕУ (ATEX = Atmosphères Explosibles). 

У принципу, такође испоручујемо и наша транспортна возила за хемијску и фармацеутску индустрију са додатним безбедносним решењима, као што су заштита од оптерећења, заштита од судара и специјални елементи стабилности. За још већу безбедност у Вашем складишту од пријема до изласка робе брину се (полу)аутоматизована логистичка решења са аутономним транспортним системима (FTS), којима се интелигентно и по мери управља помоћу нашег Warehouse Management систем Jungheinrich WMS-а. Тиме се смањује могућност људске грешке. 

Поред тога, могућа примена у било које доба повећава Вашу трошковну ефикасност. Као клијент из хемијске и фармацеутске индустрије, имате приступ решењу унакрсног маркетинга, спремном за будућност. У комбинацији са нашим ефикасним системима складишта, то за Вас значи оптимизовани учинак комисионирања, што Вам омогућава да логистички обрађујете све већи број производа. Иначе: WMS по потреби распоређује опасне супстанце или производе који су нарочито осетљиви по питању хигијене у специјална подручја у складишту, чиме се аутоматски обезбеђује придржавање законских параметара у погледу руковања и складиштења ових производа. 

Имамо логистичко решење по мери, специјално за Вашу браншу.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?