+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Примена

Примене

Било да је питању утовар и истовар, ефикасан транспорт, безбедно ускладиштење, искладиштење или премештање робе у складишту или брзо и прецизно комисионирање – за све случајеве примене и интралогистичке задатке, компанија Jungheinrich има решење у складу са потребама – из једног извора. Притом Вам је на располагању велики број варијанти возила и опција. Сваки амбијент складишта је другачији, а индивидуалним прилагођавањем се може постићи знатно већа ефикасност и продуктивност. Нарочито делотворан покретач за оптимизацију Ваших процеса, поред тога, је и делимична или потпуна аутоматизација, којом ми, као понуђач система за интелигентну интралогистику, владамо као нико други.

Подизање и палетирање за професионалце

Утовар и истовар, подизање и палетирање: ту ступамо на сцену. Компанија Jungheinrich Вам нуди снажне и енергетски ефикасне виљушкаре и палетна колица за сваку потребу. Са многобројним опцијама и варијантама за Ваше специјалне услове примене.

Ефикасно померање робе

Уз уштеду трошкова, енергетски ефикасно и безбедно: тако данас мора да функционише транспортовање. Компанија Jungheinrich Вам уз то нуди решења у складу са потребама. Од мануелних, вучних возила и композиција, па све до аутономних транспортних система.

Optimaler Raumnutzungsgrad

Bestmögliche Flächennutzung, schnellstmögliche Zusammenführung von Artikel und Auftrag – Lagern ist ein Herzstück des Logistik-Prozesses. Jungheinrich bietet Ihnen ein umfassendes Portfolio an Fahrzeugen und Systemen zur effizienten Einlagerung: von manuell bis automatisch.

Најбољи учинци у преузимању

При комисионирању, интерфејс између човека и машине мора савршено да функционише. Помоћу опсежног портфолија понуда компанија Jungheinrich подржава ефикасну интеракцију.

Имате питања?