+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
customer cases Hero Image

Референце клијената

Као водећем понуђачу решења за сва питања и области интралогистике, задовољство наших клијената нам је најважније. Да бисмо то постигли, користимо нашу целокупну експертизу, искуство и страст. Осигуравамо да наши клијенти добијају најбоље производе, системе и услуге за своју индивидуалну потребу. Независно од бранше и величине предузећа.  

Свежи импулси за Ваше логистичке процесе

У временима е-трговине, логистички процеси у малопродаји и велепродаји захтевају пре свега брзину и флексибилност, уз уштеду трошкова. Нудимо решења по мери за потребе интралогистике 4.0.

Подобност за Ваш ланац снабдевања

У индустрији хране аутоматизација, брзина и флексибилност одређују будућност. Да бисте могли да производите и дистрибуирате храну, пића или храну за животиње на време, развили смо одговарајућа интралогистичка решења: ефикасна, хигијенска и безбедна.

Оптимизација процеса са системом

У временима глобализоване логистике, трошковно ефикасно ангажовање спољних пружаоца услуга постаје стандард. Пружамо Вам подршку са свеобухватним портфолијом за оптимизацију Ваших производа и ланаца снабдевања, све до решења за аутоматизацију по мери.

Аутоматизација за већи успех

Ево како индустрија од данас функционише: Уз свеобухватно умрежавање, произвођачи у тешкој индустрији, металургији и машинству спремају се за будућност. Имамо интралогистичка решења за Бас.


Опремљени за будућност у производњи возила

Е-мобилност и аутономна вожња. Индивидуализована производња возила у паметним фабрикама и мултинационалним ланцима снабдевања: Аутомобилска бранша тренутно пролази кроз фундаменталне промене. Компанија Jungheinrich данас већ испоручује софистицирана решења за производњу возила у индустрији 4.0.

Од заштите од експлозије до аутоматизације

Максимална брзина уз максималну безбедност – то су важни захтеви за интралогистичке процесе у хемијској и фармацеутској индустрији. Када грешке не долазе у обзир, нудимо одговарајућа решења која су оријентисана на будућност.

Имате питања?