+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Производи

Производи

До најбољих решења и производа се долази када се удруже логистичка експертиза и искуство. За то постоје наша транспортна средства, половни и изнајмљени виљушкари, исто као и полице и системи складишта, као и одговарајуће ИТ или специјалне конструкције скројене по мери.

Да ли треба да премештате палете, складиштите и комисионирате робу и поуздано осигурате проток материјала и робе? И све то максимално ефикасно, сигурно и одрживо? Одговоре можете пронаћи у нашем асортиману производа. Он се креће од најсавременијих транспортних средстава, преко половних виљушкара и виљушкара за изнајмљивање, до аутоматских транспортера и софистицираних система полица и система за складишта.
Поред развоја, производње и продаје нових уређаја, укључујући пословање логистичких система и трговину с директним отпремањем, такође се фокусирамо и на изнајмљивање нових и половних транспортних средстава за складишта, репарацију и продају половних возила, као и послове у вези са одржавањем, поправком и резервним деловима. У вези са свеобухватном понудом финансијских услуга, можемо из једног извора да пропратимо целокупни радни век производа.

Возила по мери захваљујући индивидуалној опреми

Подизање, палетирање, одвлачење, шатловање – електрично, са мотором са унутрашњим сагоревањем или ручно? Ми имамо одговарајућа возила у нашој палети производа за Вас. И не само то: код нових транспортних средстава за складишта бирате одговарајућу опрему индивидуално у складу са применом.

Rent it. Move it. Done.

За сужене могућности, наши виљушкари за изнајмљивање су прави избор. Без обзира да ли на дан или годину дана – уколико су Вам брзо потребни виљушкари или палетна колица, Jungheinrich Rental је Ваш поуздан партнер. Са нама добијате прави виљушкар, у правом тренутку и на правом месту.

Као ново. Као Jungheinrich.

Половни JUNGSTARS компаније Jungheinrich су међу најбољима на тржишту. Нашом врхунском репарацијом са 5 звездица осигуравамо да је свако возило репарирано према највишим техничким и визуелним стандардима, у складу са највишим стандардима безбедности и одрживости.

Аутоматске компоненте: модули за логистички успех

Овако функционише логистика: од производње свих системски релевантних компоненти, преко планирања и имплементације решења које је савршено усклађено са Вашим захтевима, па све до софистицираног сервисног концепта, нашим клијентима нудимо предности интегрисаног пословног модела.

Јединствени комплетан пакет

Ефикасна примена енергије је битан фактор у нашој понуди. Као једини понуђач, не само да искључиво сами развијамо и производимо возила и управљања, већ такође и софтвер, акумулаторе и технологију пуњења. Целокупан систем из једног извора - за Вашу предност.

Изграђено на бази знања и челика

Ми знамо да је оптимално испланирана полица стуб складишта. Стога смо током ових 65 година фокусирани на унутрашњи развој, индивидуална решења и највиши квалитет.

Управљање флотом за већу ефикасност

Смањење трошкова у складишту: Компанија Jungheinrich нуди савршене алате са својим дигиталним производима за управљање флотом. Систем са пет модула такође повећава безбедност у складишту – баш као и систем за контролу приступа EasyAccess. Све информације можете пронаћи овде.

Логистичка решења по мери

Компанија Jungheinrich користи специјалне конструкције како би увела нове начине за различите индустрије да дизајнирају своје транспортне и производне процесе: оптимално прилагођене њиховим потребама, максимално ефикасне, сигурне и одрживе. 

Поуздано и безбедно

Са применом система радио преноса података можете знатно да смањите Ваше трошкове, као и да флексибилно реагујете на измењене приоритете налога.

Имате питања?