+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Нова возила

Нова возила

Подигните Вашу интралогистику на виши ниво.

Са новим возилима компаније Jungheinrich, која се могу индивидуално конфигурисати, одржавате Ваш ток робе и материјала у покрету: ефикасно, снажно, сигурно и одрживо. Управо онако како Вам је потребно. 

Висококвалитетна транспортна средства за складишта су значајан део формуле за успех за интралогистику која је усмерена ка будућности. Где год у оквиру погона хоризонтално транспортујете своју робу – било у свом амбијенту складишта или производње, радо Вам стојимо на располагању као искусни произвођач и технолошки партнер. Да ли желите да подижете, палетирате, одвлачите или комисионирате? Да ли преферирате електричне, дизел или гасне погоне? Или су Вам довољна ручна палетна колица? Заједно са Вама ћемо пронаћи одговарајућу технику у складу са Вашим захтевима: наш портфолио производа је широк и увек најактуелнији. Обухвата сва откровења од палетних колица, виљушкара, комисионих палетара, бочних виљушкара са потисном катарком, вучних возила, приколица композиције и шатл возила. Широка понуда погонских и моторних варијанти је прецизно направљена за савршено решавање Ваших интралогистичких задатака.

Снажни и свестрани

Било да транспортујете картоне са винским флашама од складишта до продавнице или достављате алате у ауто сервисе – наши виљушкари су дизајнирани за широку употребу.

Специјалисти за складишта за све (тешке) случајеве

Са нашим комисионим палетарима повећавате Вашу стопу преузимања при висинама захватања до једанаест метара. Уз то се одлучујете за већу безбедност у вожњи и ефикасност – чак и код најтежих примена. 

Врхунске перформансе на најужем простору

Наши бочни виљушкари са потисном катарком су убедљиви по питању поузданости и ефикасности. Нарочито у уским пролазима за полице оне постављају нове стандарде, захваљујући својој компактној конструкцији и веома великој способности подизања остварују велику стопу учинка.

Незамењиви корисници простора

Свеједно да ли палетирате палете или комисионирате појединачне артикле – са нашим виљушкарима за високе полице, и једно и друго савладавате без имало муке. Сазнајте који наши виљушкари за високе полице највише одговарају захтевима Вашег складишта.

Одговарајући виљушкар за Ваше складиште

Наши виљушкари остварују најразличитије захтеве, јер су се доказали као заиста свестрани. Свеједно да ли електрични или са мотором са унутрашњим сагоревањем – код нас ћете пронаћи оптималан виљушкар за своје складиште.

Ефикасно и компактно

Они су снажни, компактни и скоро без одржавања. Наша електрична вучна возила и композиције су убедљиви при транспорту, како у унутрашњој, тако и у спољашњој употреби.

Два модела, безброј могућности

Снажни сте, савладавате сваки терет, потребно Вам је мало енергије и остајете увек у траци: приколице композиције компаније Jungheinrich направљене по мери пружају Вам подршку у изради и при ефикасном раду у складишту. 

Ефикасно складиштење

Велика стопа учинка, ускладиштење и искладиштење палета без судара – и оптимално искоришћавање простора: наш шатл систем чини то могућим и практично је примењив са сваким Jungheinrich виљушкаром.

PDF-Downloads

Овде ћете пронаћи сва тренутно расположива упутства за употребу возила и пуњача за преузимање.

Имате питања?