+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Виљушкари

Виљушкар

Виљушкари – ефикасни и свестрани

Наше виљушкаре можете да користите скоро у сваком складишту, јер су се доказали као заиста свестрани. Свеједно да ли као компактна електрична варијанта или са изузетно снажним мотором са унутрашњим сагоревањем – са нашим економичним слободноносећим виљушкарима са противтегом направићете прави избор.

Одговарајући виљушкар за сваку потребу

Тражите велики учинак уз истовремено високу економичност? Наши виљушкари нуде и једно и друго. Притом су изузетно окретни и робу за транспорт, како у хали, тако и на терену, допремају поуздано до циља. Захваљујући великој носивости, велики терети не представљају проблем за слободноносеће виљушкаре са противтегом: до пет тона подносе без имало муке. 

Слободноносећи виљушкари са противтегом: електрични или са мотором са унутрашњим сагоревањем?

Наша понуда обухвата како електричне виљушкаре, тако и виљушкаре са мотором са унутрашњим сагоревањем. Који тип је погоднији, зависи од индивидуалних захтева Вашег складишта.

У складиштима са уским пролазима, са нашим електричним слободноносећим виљушкарима са противтегом, постижете најбоље перформансе са компактном конструкцијом. Захваљујући иновативној технологији трофазне струје поентирате такође и у погледу понашања у вожњи, стопе учинка и трошкова одржавања. Истовремено, регенеративним кочењем виљушкара се ствара додатна енергија, тако да са једним пуњењем акумулатора можете завршити више посла. 

Са нашим дизел и гасним виљушкарима наспрам тога можете рачунати на робусне и поуздане снажне пакете. Нуде носивост између 1,6 тона и 5 тона и тиме обезбеђују највећу ефикасност. И поред тога, наши слободноносећи виљушкари са противтегом раде изузетно тихо и ергономски. Ако у Вашем складишту има много промена смерова, треба да изаберете виљушкар са хидростатичким погоном. На дужим деоницама, насупрот томе, боље је да користите хидродинамички пренос.  

Велика снага уз минимално загађење животне средине

Са нашим електричним виљушкарима максимизујте Вашу стопу учинка унутра и споља. Они не само да су нарочито окретни, већ поентирају и захваљујући иновативним моторима на трофазну струју, уз истовремено минималну потрошњу. 

Велики учинак током целокупне смене

У њима има много снаге: наши виљушкари са погоном на дизел или гас. Њихови робусни снажни мотори су индустријски проверени и постижу дуги век трајања. 

Имате питања?