Stage Дизел виљушкар, гасни виљушкар

Дизел виљушкари / гасни виљушкари

Снажни дизел и гасни виљушкари

Наши дизел виљушкари и гасни виљушкари су учинковити и оптеретиви. Са носивошћу између 1,6 и 5 тона обезбеђују снагу при учинку и економичност у складишту и производњи.

За спољашњу употребу: Дизел и гасни виљушкари

Да ли тражите претежно снажне виљушкаре за рад у спољашњем окружењу? Онда Вам препоручујемо наша возила са мотором са унутрашњим сагоревањем – дизел или гасни виљушкари – која поуздано раде и код грубих примена у прљавом или прашњавом окружењу и по неравним подлогама. 

У зависности од модела, наши снажни пакети притом постижу носивости и до пет тона. Руковање такође није компликовано, свеједно за коју год сте се варијанту одлучили: дизел виљушкари су за пар минута поново напуњени горивом, код виљушкара на погонски гас боца са гасом се мења тренутно, окретом руке.

Снажни мотори за већи учинак и мању потрошњу

Потенцијал који је у нашим гасним или дизел виљушкарима је дуговечност и то што су се доказали већ много пута: снажни мотори, који су у аутомобилској индустрији већ испробани у серијској производњи. Већ при ниским обртајима постижете висок обртни моменат – савршено за Ваш свакодневни рад у складишту или производњи. Ова модерна технологија мотора, у комбинацији са системским софтвером развијеним од стране компаније Jungheinrich, чини возила изузетно енергетско ефикасним. Тако ћете постизати малу потрошњу горива и изузетно ниске вредности емисије гасова. Следећа предност је минимална бука. Како дизел виљушкари (DFG), тако и виљушкари на погонски гас (TFG) су веома тихи.

Профитирајте од наше нове генерације дизел и гасних виљушкара, који су опремљени са хидростатичким погоном, нпр. DFG/TFG 425s/430s/435s. Пошто је ова технологија са мање механичких делова, ова возила захтевају минимално одржавање. Притом, робусни, вишеструко примењиви виљушкари са конвертором обртног момента поентирају кроз нарочито велике стопе учинка: у поређењу са конкурентним возилима нуде највећу стопу учинка уз најмању потрошњу.
 

Content Дизел виљушкари - гасни виљушкари

Премијум виљушкар 

Са више снаге и поузданости до максималног резултата

Изаберите Ваш виљушкар по жељи!


DFG 316 DFG 316 дизел виљушкар

Са висином подизања од 3.300 mm и носивошћу од 1.600 kg, DFG 316 је нарочито робустан, економичан и захтева минимално одржавање.

Остале информације


TFG 425s (1) TFG 425s виљушкар на погонски гас 

Са висином подизања од 3.300 mm и носивошћу од 2.500 kg, TFG 425s је нарочито снажан, брз и динамичан.  


Ако сте заинтересовани за неки други виљушкар, контактирајте нас. Пронаћи ћемо решење за Вас. Сви виљушкари се испоручују у складу са уобичајеним условима компаније Jungheinrich.


Stage Дизел виљушкар, гасни виљушкар

Још увек нисте сигурни да ли специјални попусти могу да Вам понуде нешто адекватно? Одговорили смо Вам на неколико најчешћих питања:

Питање: Да ли су овим попустом обухваћени стари и мање вредни виљушкари?
Одговор: Не, све наше виљушкаре на дизел и погонски гас смо развили ради остваривања максималних перформанси и дуговечности при тешкој примени. Сваки појединачни виљушкар се испоручује у Jungheinrich премијум квалитету у складу са уобичајеним условима компаније Jungheinrich.

Питање: Да ли је то понуда вредна поверења? Да ли ту могу стварно да уштедим?
Одговор: Да, јер ми смо премијум произвођач са више од 60 година искуства. Бољу цену за виљушкаре овако велике вредности нећете нигде наћи.

Питање: Попуст је примамљив, али зашто ми је уопште потребан нов виљушкар? Да ли ми они могу помоћи да своје предузеће учиним још успешнијим?
Одговор: Питање је: Можете ли да остварите боље резултате са старим и непоузданим уређајима просечних перформанси и са немотивисаним запосленима? Наши актуелни специјални попусти нуде Вам најбољу прилику да купите премијум виљушкар и тако знатно побољшате проток материјала и мотивацију Ваших запослених.

Обезбедите свој примерак виљушкара и унапредите Ваш учинак!

Контакт

Stage Дивиденда

ваш контакт

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?