+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Content EFG-Special 1

Електрични виљушкари

EFG. ЕНЕРГИЈА ЗА ВЕЛИКЕ.

Сада пређите на EFG са литијум-јонском енергијом: са бонусом старо за ново и двоструком гаранцијом.

Код наших окретних и вишеструких EFG виљушкара са противтегом све је пројектовано за максималну снагу и минималну потрошњу енергије: Мотори на трофазну струју најновије генерације, максималан степен дејства кроз PureEnergy концепт, ергономија која унапређује продуктивност и оптимална безбедност.

Са EFG-ом компаније Jungheinrich у спрези са напредном, литијум-јонском технологијом, сада ћете се дефинитивно удаљити од конкуренције. Јер висок учинак, брзо време пуњења, без одржавања и нарочито дуги век трајања чине Jungheinrich литијум-јонске акумулаторе погодним за дугорочно најекономичнији вид енергије.

На то Вам дајемо нашу двоструку гаранцију:
Обезбедите себи пуну литијум-јонску снагу са нашом шестомесечном гаранцијом задовољства, као и петогодишњом гаранцијом на Ваш литијум-јонски акумулатор.

Поред тога, приликом замене виљушкара на дизел или погонски гас или електричног виљушкара са олово-киселинским акумулатором, за куповину Jungheinrich EFG-а ћете добити индивидуални бонус за замену старо за ново.

ДИРЕКТНО НА ПОНУДЕ


Преглед EFG предности за Вас:

Content EFG-Special 2


Литијум-јонски – Ваша предност у односу на конкуренцију.

Усавршио руководилац технолошког одељења и произвођач.

Компанија Jungheinrich развија и производи акумулаторе, пуњаче и све компоненте које са њима функционишу у возилу. Тако сви делови система могу међусобно савршено да комуницирају и да имају приступ пуној снази.

Резултат: Са EFG-ом располажете литијум-јонском енергијом, као убедљиво најиздржљивијим носачем енергије. Захваљујући изузетно брзим временима пуњења и без икаквог напора у одржавању. Возила се могу скоро непрестано примењивати. Снага је увек одмах на располагању. Без појаве замора и са изузетно дугим веком трајања.

Са Jungheinrich литијум-јонском технологијом, можете бити далеко испред конкуренције: максималне перформансе са до 20% мањом потрошњом енергије.

Замена никад није била лакша.

Са нашом дуплом гаранцијом и индивидуалним бонусом за замену старо за ново. 

Сада коначно можете за собом оставити прошла времена виљушкара са СУС мотором или захтевном заменом олово-киселинског акумулатора. То је зато што са максималном ефикасношћу и без икаквог напора у одржавању надмоћне литијум-јонске снаге компаније Jungheinrich једноставно сте испред било ког вида конкуренције.

Пређите сада на литијум-јонску технологију и профитирајте од наших атрактивних понуда за куповину или изнајмљивање са бонусима за замену старо за ново:

Content EFG-Special 5

Електрични виљушкари – окретни и снажни

Са нашим окретним електричним виљушкарима максимизујте Вашу стопу учинка у унутрашњем и спољашњем окружењу уз минимално загађење животне средине. Њихови мотори на трофазну струју без штетних материја спајају велику снагу и минималну потрошњу – најчистији и најефикаснији начин за померање великих терета. По питању акумулатора имате избор: иновативна литијум-јонска технологија или доказани олово-киселински акумулатори.

Наши окретни електрични виљушкари долазе до изражаја нарочито онда када је у складишту на располагању премало простора за маневрисање. Јер тада, захваљујући њиховој малој и компактној конструкцији, може се без имало муке навигирати, чак и у уским пролазима. Возила најбоље делују по равним подовима у унутрашњем окружењу, али и спољашње интервенције нису никакав проблем за њих. Додатна предност: са стубном платформом за подизање, електрични виљушкари се могу користити како за полице, тако и за палетирање, а достижу висине подизања између 2.300 и 7.500 милиметара. Притом носивост износи и до 5 тона. У свакодневној примени највише користи имају возачи наших е-виљушкара – исти нуде изузетан комфор седења, преглед околине и обимне системе асистенције, који штите људе, терет и складиште.

Електрични виљушкари са технологијом трофазне струје

Наша иновативна технологија трофазне струје такође омогућава многе предности. Она електричним виљушкарима омогућава динамично понашање у вожњи и највећу стопу учинка – чак и при великом оптерећењу. Притом више снаге не значи истовремено и већу потрошњу: На пример, регенеративним кочењем се враћа 30 одсто енергије назад у акумулатор. Са овом додатном енергијом наши електрични виљушкари са једним пуњењем обављају још више посла. Поред тога, мотори на трофазну струју захтевају минимално одржавање и смањују оперативне трошкове.

Акумулатори за електричне виљушкаре

Коју врсту акумулатора треба да користи електрични виљушкар зависи искључиво од потреба. Наша литијум-јонска технологија усмерена ка будућности доказује се бржим временом пуњења и скоро да је без икаквог одржавања. Осим тога, литијум-јонски акумулатори издржавају и до три пута дуже од обичних акумулатора. Уколико већ поседујете неки од наших електричних виљушкара, можете их врло једноставно надоградити на извор литијум-јонске снаге.

Насупрот томе, са доказаним олово-киселинским акумулаторима, прилично ћете добити на издржљивости. То је зато што Вам у бранши интралогистике нудимо јединствено 2Shifts1Charge обећање: наши електрични слободноносећи виљушкари са противтегом постижу две смене одједном, а да притом не морате да замените или допуните акумулатор. Тако штедите време, енергију и трошкове.

Имате питања?