+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Content EFG-Special 1

Електрични виљушкари

EFG. ЕНЕРГИЈА ЗА ВЕЛИКЕ.

Сада пређите на EFG са литијум-јонском енергијом: са бонусом старо за ново и двоструком гаранцијом.

Код наших окретних и вишеструких EFG виљушкара са противтегом све је пројектовано за максималну снагу и минималну потрошњу енергије: Мотори на трофазну струју најновије генерације, максималан степен дејства кроз PureEnergy концепт, ергономија која унапређује продуктивност и оптимална безбедност.

Са EFG-ом компаније Jungheinrich у спрези са напредном, литијум-јонском технологијом, сада ћете се дефинитивно удаљити од конкуренције. Јер висок учинак, брзо време пуњења, без одржавања и нарочито дуги век трајања чине Jungheinrich литијум-јонске акумулаторе погодним за дугорочно најекономичнији вид енергије.

На то Вам дајемо нашу двоструку гаранцију:
Обезбедите себи пуну литијум-јонску снагу са нашом шестомесечном гаранцијом задовољства, као и петогодишњом гаранцијом на Ваш литијум-јонски акумулатор.

Поред тога, приликом замене виљушкара на дизел или погонски гас или електричног виљушкара са олово-киселинским акумулатором, за куповину Jungheinrich EFG-а ћете добити индивидуални бонус за замену старо за ново.

ДИРЕКТНО НА ПОНУДЕ


Преглед EFG предности за Вас:

Content EFG-Special 2


Литијум-јонски – Ваша предност у односу на конкуренцију.

Усавршио руководилац технолошког одељења и произвођач.

Компанија Jungheinrich развија и производи акумулаторе, пуњаче и све компоненте које са њима функционишу у возилу. Тако сви делови система могу међусобно савршено да комуницирају и да имају приступ пуној снази.

Резултат: Са EFG-ом располажете литијум-јонском енергијом, као убедљиво најиздржљивијим носачем енергије. Захваљујући изузетно брзим временима пуњења и без икаквог напора у одржавању. Возила се могу скоро непрестано примењивати. Снага је увек одмах на располагању. Без појаве замора и са изузетно дугим веком трајања.

Са Jungheinrich литијум-јонском технологијом, можете бити далеко испред конкуренције: максималне перформансе са до 20% мањом потрошњом енергије.

Замена никад није била лакша.

Са нашом дуплом гаранцијом и индивидуалним бонусом за замену старо за ново. 

Сада коначно можете за собом оставити прошла времена виљушкара са СУС мотором или захтевном заменом олово-киселинског акумулатора. То је зато што са максималном ефикасношћу и без икаквог напора у одржавању надмоћне литијум-јонске снаге компаније Jungheinrich једноставно сте испред било ког вида конкуренције.

Пређите сада на литијум-јонску технологију и профитирајте од наших атрактивних понуда за куповину или изнајмљивање са бонусима за замену старо за ново:

Content EFG-Special 5

Имате питања?