Stage Campaign EFG6
Електрични виљушкари са максималном снагом

Мислите о великим стварима. Радите на још већим.

Нови EFG серије 6 са носивошћу до 9 t.

Немогући задаци подизања са њим постају прошлост – и све то потпуно електрично. EFG серије 6 спаја велику енергију са веома снажним подизањем терета. Са носивошћу до 9 тона, он отвара ново поглавље када је реч о електричним виљушкарима високог учинка компаније Jungheinrich.
Све то уз максималну ефикасност и снагу. На тај начин, мотор са синхроном релуктанцијом увек испоручује највећи учинак и са хидрауличним блоковима за тешке услове рада може да се користи додатно уз најтеже прикључне уређаје. Због тога је EFG серије 6 идеално опремљен за најтеже примене унутра, а такође и споља.
Бројне комфорне иновације чине нови EFG не само ефикаснијим – већ и безбеднијим. Захваљујући високом нивоу ергономије и великом броју интелигентних система асистенције, дефинитивно ће бити омиљен међу возачима. Наравно, нови EFG серије 6 је такође доступан са снажном литијум-јонском технологијом.

Content EFG6

Електрична снага за све терене.

Осим максималне корисне носивости до чак 9 тона и првокласне опреме, оно чиме се такође одликује нови EFG серије 6 јесте и могућност вожње изван сопствених граница: захваљујући различитим опцијама опреме као што су комплетна кабина, клима уређај, робусни пнеуматици и појединачни Jungheinrich заштитни пакети, најбоље је опремљен за тешку примену на отвореном и нуди возачу максималан комфор. На тај начин, он са лакоћом осваја и најзахтевнији терен.


Content EFG6 Picture-Text-Combination 1 Ефикасни енергетски концепти за максималну снагу.

Захваљујући концепту PureEnergy, нови EFG пружа максималну снагу уз минималну потрошњу. То такође укључује опције акумулатора прилагођених Вашим потребама – могућност избора између оловно-киселинских и снажних литијум-јонских акумулатора. Поред тога, велики број додатних интелигентних система асистенције, као што су tiltCONTROL и liftCONTROL, довешће ће Вас у сваком тренутку сигурно и ефикасно до циља.


Content EFG6 Picture-Text-Combination 2 Радно место будућности.

Унутрашњи простор је ергономски оптимално опремљен и може се индивидуално прилагодити потребама возача. На пример, оно што свакодневни посао знатно олакшава јесте опционо доступно комфорно седиште: оно може да се помери 70 mm на било коју страну. То омогућава возачу да, упркос знатној величини EFG-а, увек има преглед свега. Поред тога, он нуди радно место возача које поседује велики простор за ноге, ергономски дизајниран кокпит и лако читљиве модерне дисплеје. Додајте томе висок положај седења и панорамски кров без дијагоналних потпора – идеално за слободан преглед околине.


Content EFG6 Picture-Text-Combination 3 Иновативна снага за већу безбедност.

У новом EFG-у серије 6, безбедност такође није ускраћена: са 4 камере, addedVIEW омогућава праћење под углом од 360° директно на возачевом екрану. То омогућава рад у скученом простору. Интелигентни системи асистенције компаније Jungheinrich још једном помажу да се повећа безбедност у Вашем складишту.


Да ли желите да сазнате више о новом EFG-у серије 6?
Онда одмах ступите у контакт са нама.

Имате питања?