+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
48V Teaser Picture

Litijum-jonski viljuškari koji optimizuju vaš posao

Pređite na litijum-jonske viljuškare i iskoristite našu litijum-jonsku snagu.

Jungheinrich ima sveobuhvatan portfolio litijum-jonskih viljuškara: od litijum-jonskih stakera ili viljuškara do regalnih viljuškara sa litijum-jonskom baterijom.

Litijum-jonski stakeri su idealni za za slaganje i prenošenje paleta, kao i za povremeno komisioniranje, na bilo kojoj visini podizanja i na bilo kojoj transportnoj udaljenosti: na kratkim udaljenostima u pešačkom režimu, kombinovani rad bilo pešački bilo vozeći na platformi na srednjim udaljenostima, ili opremljeni sedištem za velike udaljenosti. Takođe možemo ponuditi modele početnog nivoa za lake aplikacije.

Pošto su se dokazali kao efikasne svestrane zvezde, naši litijum-jonski viljuškari se mogu koristiti u skoro svakom skladištu. Litijum-jonski viljuškari postavljaju nove standarde – posebno u skučenim uslovima – zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu u kombinaciji sa veoma visokim kapacitetom dizanja.

Iskoristite litijum-jonsku snagu: velika korist od dugog vremena rada u višesmenskom radu zahvaljujući efikasnom, brzom i intenzivnijem punjenju baterija. To će obezbediti 24/7 dostupnost vaših stakera, viljuškara i regalnih viljuškara. Potrošnja energije može se smanjiti i do 20 odsto. Litijum-jonske baterije ne zahtevaju održavanje, eliminišu napore i troškove održavanja.

Pređite na litijum-jonske stakere! Optimizacija vaših procesa će vam omogućiti da uštedite i vreme i operativne troškove.

Lithium-ion pedestrian stackers

Litijum-jonski viljuškari

Litijum-jonski viljuškari

Литијум-јонска снага компаније Jungheinrich Вам омогућава да будете далеко испред конкуренције.

Pređite na litijum-jonske stakere!

Optimizacija vaših procesa će vam omogućiti da uštedite i vreme i operativne troškove.

Stage Дивиденда

Your Contact

Продаја

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?