+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Електрична вучна возила

Električna vučna vozila

Električna vučna vozila sa naprednom tehnologijom trofazne struje

Sa našim električnim vučnim vozilima i kompozicijama možete efikasno transportovati terete do 28 tona u unutrašnjoj i spoljašnjoj zoni. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji trofazne struje, ne samo da su naša vozila bez emisije gasova, već su i kompaktna i snažna, skoro bez održavanja i bez šumova.

Bilo da je uzak prolaz ili težak teret, unutar skladišta ili spolja: sa našim električnim vučnim vozilima ste opremljeni za svaki logistički izazov. Vučna vozila efikasno i fleksibilno obavljaju transporte do 28 tona od ulaska robe pa sve do zone za distribuciju i proizvodnju. Nasuprot vozilima sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, primenjiva su kako u spoljašnjoj, tako i unutrašnjoj zoni. Robusna konstrukcija, ogibljeni točkovi i super elastični pogonski točak omogućavaju optimalnu trakciju i na glatkim industrijskim podovima i u spoljašnjoj zoni. Zato su naša električna vučna vozila, između ostalog, idealna za intralogističku upotrebu u halama skladišta i proizvodnje.

Vučna vozila bez emisije gasova sa inovativnom tehnologijom trofazne struje

Naša vučna vozila bez emisije gasova profitiraju od prednosti tehnologije trofazne struje. Motori na trofaznu struju, u poređenju sa motorima na jednosmernu struju, odlikuju se smanjenim brojem komponenti i delova koji se habaju. To znači da je motor skoro bez održavanja i zahvaljujući visokoj energetskoj efikasnosti omogućava znatno niže operativne troškove. Pored toga poboljšavaju se ponašanje u vožnji i snaga. Brze promene smera vožnje moguće su bez uobičajenih pauza za razmišljanje. Pored toga komfor u vožnji i bezbednost su znatno povećani sa automatskim kontrolnim mehanizmima poput curveCONTROL i speedCONTROL.

Kompozicije sa održavanjem traga za skladište

Individualna rešenja spojnica omogućavaju korišćenje naših vučnih vozila sa najrazličitijim tipovima prikolica. Pritom se mogu koristiti kako standardne spojnice (primera radi utične spojnice), tako i prilagođene spojnice. Kompozicije se kreću na osnovu utvrđene rute, po ustaljenom principu, stanicu po stanicu. Na pojedinačnim stajalištima se utovaruju i istovaruju tovari. Time se više tereta može transportovati sa malim brojem vozila i smanjuje se vreme vožnji. Prednost održavanja traga kod kompozicija je očigledna: prikolice precizno prate trag kog se pridržavaju električna vučna vozila. Tako u okviru i van okvira prolaza za policu mogu bezbedno da se voze i da se izbegnu eventualne prepreke bez imalo muke. Opremljeno sa rudom sa održavanjem traga, svako naše vučno vozilo se sa određenim tipom prikolice pretvara u kompoziciju sa održavanjem traga. 

Opremljeni i za potpuno automatizovanu primenu

Sa inteligentnim komponentama automatizacije, naša serijska vozila dokazana u praksi se pretvaraju u autonomna transportna vozila (FTF). U interakciji sa inteligentnim softverom održavate skladište naprednim, uprošćavate procese i podižete efikasnost na novi nivo. Kao kompetentan partner za automatizaciju, po potrebi planiramo i realizujemo usklađene autonomne transportne sisteme (FTS), sa kojima potpuno automatski podižete ekonomičnost Vašeg skladišta. 

Imate pitanja?