+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Комисиони палетари (1)

Комисиони палетари

Ефикасни комисиони палетари  

Управо код комисионирања, интерфејс човек/машина мора оптимално да функционише. Са нашим комисионим палетарима повећавате Вашу стопу преузимања при висинама захватања до једанаест метара. Уз то се одлучујете за већу безбедност у вожњи и ефикасност – чак и код најтежих примена.  

Јединице управљања подесиве по висини, PIN активација и индивидуални програми вожње за мале до великих брзина не повећавају само квалитет у раду, већ обезбеђују и нарочити комфор. Вертикални комисионери и хоризонтални комисионери се притом нарочито издвајају код тешких примена. Електрични комисионери могу да раде чак више смена заредом захваљујући кратким временима замене акумулатора. 

Комисиони палетари са практичним додацима

Наши комисионери се прилагођавају Вашем специфичном профилу логистике, пошто можете да бирате између великог броја опција прилагођавања. Пешачки режим рада Вам на пример олакшава брзо преузимање робе код уско поређаних места за преузимање. Оптички сензор постављен на делу терета може аутоматски спустити палете на радну висину погодну за хватање. Са много разних додатака повећајте ефикасност и безбедност Ваших запослених, радо ћемо Вас посаветовати при избору. 

Да ли у првом и другом нивоу полице често морате да комисионирате и обратно? Наши комисиони палетари Вам притом помажу да временски оптимизујете обим посла: уз помоћ хидрауличне платформе за стајање која се може подизати, а која омогућава неопходно подизање. Платформом се притом може једноставно управљати помоћу ножног тастера. Додатни плус: чак и у вишим полицама можете комфорно и безбедно да радите уз помоћ степеника и рукохвата. 

Робусно конструисани за безбедно комисионирање

Целокупна производна серија наших електричних комисионера се издваја са својом изузетно робусном конструкцијом. То је нарочито изражено код носивости: наши хоризонтални комисионери, примера ради, са својом виљушком дужине 2,4 метра преузимају до три палете до 2,5 тоне. Челични оквир од осам милиметара и извучени покривач оквира на предњој хауби притом брину о Вашој безбедности.

Оптеретиви, безбедни и вишестрани

Висококвалитетна обрада, робусна конструкција и највеће перформансе: то је тајна због чега је компанија Jungheinrich захваљујући значајнијем приходу и већем задовољству клијената постала лидер у сегменту хоризонталних комисионера.

Усклађен за максимални учинак.

Подигните Вашу продуктивност на нови ниво са новом EKS генерацијом компаније Jungheinrich.

Имате питања?