+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Хоризонтални комисионер (1)

Хоризонтални комисионер

Оптеретиви, безбедни и вишестрани

Висококвалитетна обрада, робусна конструкција и највеће перформансе: то је тајна због чега је компанија Jungheinrich захваљујући значајнијем приходу и већем задовољству клијената постала лидер у овом сегменту.

Наши ECE серије 1, 2 и 3 су као хоризонтални комисионери радне машине до другог нивоа полице. Прелазна зона до вертикалних комисионера представља наш EKS серије 1 са висином хватања до 4,60 m.

Ваш ергономски пут до више преузимања по сату

Поред компактних димензија, наши ECE Вас очекују са пространим простором за возача и бројним практичним површинама за одлагање на предњој хауби и наслону за седиште. Са својим виљушкама дужине 2,4 m, хоризонтални комисионери прихватају и до три палете до 2,5 t. Његов челични оквир од 8 mm и извучени покривач оквира на предњој хауби омогућавају за то потребну безбедност. Прилагодите хоризонтални комисионер по Вашем избору Вашим индивидуалним захтевима примене! То Вам обезбеђујемо захваљујући великим броју додатних опција.

Концепти акумулатора за режим рада у више смена

Са нашим различитим концептима акумулатора до 620 Ah, водимо рачуна о томе да не дође до смањења перформанси наших возила у режиму рада у више смена. Наши литијум-јонски акумулатори (240 Ah или 360 Ah) Вам поврх свега омогућавају да у сваком тренутку имате могућност краткотрајног брзог пуњења и допуњавања. Знатно већи степен учинка Вам поред тога доноси и дуже време мировања.
 

Content Хоризонтални комисионери 4

Само број 1 је довољно добар за Ваше складиште.

Са ECE-ом једноставно боље комисионирајте.

ECE компаније Jungheinrich је број 1 међу хоризонталним комисионерима. ECE је убедљив већ у стандардној верзији: са оптималним вредностима перформанси, мултифункционалним воланом jetPILOT који је добитник Red Dot награде и са повећаним комфором у вожњи. Са интелигентним опцијама, попут easyPILOT даљинског решења, учинак у преузимању се још више повећава. Без обзира да ли са напредном литијум-јонском технологијом или доказаним стандардним олово-киселинским акумулатором – одлучите се за ECE компаније Jungheinrich, који ће испунити све Ваше дневне и индивидуалне захтеве.


ECE предности за Вас:

Само један позив Вас дели од броја 1!

Одмах закажите свој лични термин за саветовање.


jetPILOT

Content ECE 4a
Content Хоризонтални комисионер Red Dot 2

Првокласна вожња је стандард – захваљујући ECE-у са jetPILOT-ом.

Више осећаја у вожњи. Већа безбедност у вожњи. Већа ефикасност и више забаве у вожњи. Све то обједињује доказани мултифункционални jetPILOT. Нашем најпродаванијем елементу за руковање је 2016. године додељена Red Dot Design награда „Best of the Best“. Мултифункционални волан који је индивидуално подесив по висини објединио је све предности управљања рудом и воланом и нуди аутомобилски комфорно руковање без времена привикавања.

jetPILOT предности за Вас:

 • Стандардна опрема у сваком ECE-у.
 • Интуитивно и комфорно руковање као у путничком возилу, као и безбедан ослонац.
 • Растерећење врата и кичменог стуба при вожњи у кривинама.
 • Руковање једном руком и аутоматско враћање волана при вожњи право.
 • Подесивост у складу са индивидуалном величином тела.


Content ECE кампања 6a

easyPILOT: број 1 чини још ефикаснијим

ECE са easyPILOT-ом је најефикасније решење за комисионирање на тржишту. Захваљујући интелигентном easyPILOT даљинском решењу, руке су Вам слободне, штедите време и можете се у потпуности концентрисати на комисионирање. По потреби бирајте између новог easyPILOT Follow-а и easyPILOT Control-а. Са easyPILOT Follow-ом, ECE Вас прати у корак, како бисте још ефикасније комисионирали. easyPILOT Control Вам насупрот томе нуди различите могућности даљинског управљања Вашег ECE-а. На тај начин се поједностављују процеси и Ваш учинак у преузимању се повећава и до 30% по сату.

Предности easyPILOT-а:

 • Повећање ефикасности и до 30% више преузимања по сату.
 • Оптимизовани и поједностављени процеси при комисионирању.
 • Једноставно и интуитивно руковање.
 • Непрекидно пребацивање са easyPILOT на jetPILOT врсту режима рада и обратно.
 • Висок ниво безбедности за руковаоца и амбијент захваљујући бочним сигналним светлима, DayLED-овима и заштити од судара.
 • Велика расположивост: сви уређаји ECE породице су доступни са easyPILOT-ом.

Content Хоризонтални комисионери 5

easyPILOT Follow – број 1 као стални пратилац.

Са новим easyPILOT Follow, Ваше перформансе су неограничене. Путем Auto-Pairing-а, руковалац се може једноставно повезати са жељеним возилом током трајања примене. Ради тога, он мора код себе имати искључиво easyPILOT Follow Bar. Сада возило аутоматски и увек, чак и код великих терета са 100% сигурном везом, следи руковаоца при покретима унапред. Ваше возило је тиме увек на Вашој страни и постићи ћете оптималан резултат комисионирања.


easyPILOT Control – захваљујући броју 1 све је под контролом.


Са easyPILOT Control-ом постићи ћете више преузимања по сату само једним покретом руке. Интуитивне опције руковања easyPILOT Control Bar-ом, easyPILOT Control Band-ом und easyPILOT Control импулсним режимом рада Вам притом помажу да ефикасније комисионирате. Једноставним двоструким и троструким додирима на Control Bar-у, ECE се покреће. Након индивидуалних, унапред подешених, слободно параметрираних деоница, ECE се аутоматски зауставља и одмах гаси једним додиром Control Bar-а. ECE-ом се може поуздано управљати и покретом руке преко Control Band-а. При двоструком притискању и задржавању, возило почиње да се креће унапред подешеном деоницом за вожњу и зауставља се, чим се потисно дугме поново отпусти. Управљање путем импулсног режима рада употпуњава интуитивно руковање ECE-ом. Помоћу стрелица на даљинском управљачу, број 1 се помера унапред и уназад – оптимално за кратке деонице.


Content ECE кампања
Content ECE кампања (1)

Са Jungheinrich литијум-јонском технологијом, можете бити далеко испред конкуренције: максималне перформансе са до 20% мањом потрошњом енергије. Три пута дужи век трајања. Изузетно кратко време пуњења. Без одржавања. Смањите TCO своје флоте кроз знатно мање оперативне трошкове.

Stage Дивиденда

Your Contact

Продаја

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?