+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Палетна колица

Палетна колица

Палетна колица за сваку примену

Са нашим разноврсним моделима палетних колица, имамо прави одговор на Ваше специфичне потребе. Ако свакодневно морате да премештате велике количине робе и тешких терета на кратким растојањима, предности наших ручних палетних колица са виљушком долазе на своје. Захваљујући својој великој оптеретивости и једноставном маневрисању, они су идеалан помоћник у складишту. Ако роба која треба да се транспортује не може тако лако да се подигне и превезе, препоручујемо Вам да пређете на наша електрична палетна колица за ниско подизање. Када је реч о палетирању на већим висинама, наша електрична палетна колица за високо подизање представљају одговарајућу алтернативу. 

Увек у правом положају

Покрети који укључују много савијања и дизање терета често штете здрављу. У тим случајевима, нека од наших хидрауличних маказастих колица представљају савршени избор. Са носивошћу до једне тоне и могућом висином подизања од 800 милиметара, могући су удобни радни положаји и флексибилне могућности примене. Тако виљушкар можете да искористите као виљушкаста палетна колица и као сто за подизање, припремни сто и радну клупу. Притом, потпорне ногице од висине виљушке од око 350 милиметара пружају хидрауличном виљушкару додатну безбедност. Подизање и спуштање се одвија мануелно или електрохидраулично. Електро мотор за подизање је погоњен акумулатором од 70 A без одржавања.   

Незамењиви за оптимизован транспорт робе

Свеједно да ли тражите палетна колица за кратке или дуге деон., у искљ. пешачком реж.рада или као уређај с реж.сувожње: нудимо Вам електрична палетна колица са виљушком за ниско подиз. за сваки захтев. Код нас пронађите електрична палетна колица за ниско подиз. одговарајућа за Ваше склад.

За сваку потребу безбедни и лаки за руковање

Саврш. за усклад. и премешт.и повремено комис. – за сваку вис.подиз. и тран.деон. На кратким деоницама су опремљена као средства с пешачким реж., на средњим деон. као комбин. сред с пешачким/режимом сувожње, за дуге деон. су са седиштем. И као ул.модели за лакше примене.

Снажни транспортни помоћници

Ручна палетна колица постоје у много варијација: за тешке терете, за равне палете, за посебне величине, за истовремено мерење и још много тога. Такође и за Ваше потребе транспорта имамо одговарајућа ручна палетна колица.

Нерђајућа и хигијенска

Палетна колица од нерђајућег челика су палетна колица у верзији од нерђајућег челика. Она се могу користити где год је потребна апсолутна хигијена или где се мора користити нерђајући материјал зато што је амбијент влажан или агресиван.

Мерење и транспортовање

Палетна колица са вагом су мобилни уређаји за мерење за складишта, производњу и слање. Кад год роба мора да се измери и транспортује, палетна колица са вагом одушевљавају принципом „вага уз робу“.

Рад којим се не оптерећују леђа

Маказаста колица су палетна колица са маказастом скелом, која подижу радну висину тако да је могућ удобан положај тела и ергономски рад. На тај начин комбинују предности палетних колица са виљушком са предностима стола за подизање.

Куповина, лизинг или изнајмљивање палетних колица

Палетна колица компаније Jungheinrich можете купити било директно по сниженој оnline цени у Jungheinrich PROFISHOP-у – наша B2B оnline продавница за индустрију, трговину и занатство – или преко упита за производе, са оптималним саветовањем и подршком наших стручних саветника.

Нудимо Вам саветовање и подршку, не само за избор оптималних палетних колица за Вас, већ такође и за финансирање. У компанији Jungheinrich не само да можете да купите одговарајућа палетна колица, већ такође можете и да их финансирате. Лизинг, куповина или дугорочно изнајмљивање? Радо ћемо Вас посаветовати.

Брзо су Вам потребна палетна колица за привремену примеру – на пример током шпица или промењеног производног капацитета? Онда можете да изнајмите палетна колица компаније Jungheinrich. Наше оnline саветовање за изнајмљивање виљушкара ће Вам пружити подршку при избору правих уређаја за изнајмљивање.

Палетна колица FAQ (често постављана питања)

Имате питања?