+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Електрична палетна колица за високо подизање

Електрична палетна колица за високо подизање

Савршена за ускладиштење и премештање и повремено комисионирање – за сваку висину подизања и транспортну деоницу. На кратким деоницама су опремљена као средства с пешачким режимом, на средњим деоницама као комбинована средства с пешачким режимом/режимом сувожње, за дуге деонице су са седиштем. И као улазни модели за лакше примене.

За лаке задатке палетирања ниског интензитета

Велика лакоћа руковања чак и за неискусне руковаоце. Идеално за лакше примене у суженим амбијентима складишта и повремено палетирање и комисионирање. 

За кратке деонице у искључиво пешачком режиму рада

Пун учинак и за неискусне руковаоце. Са многобројним опцијама возила за сваку сврху примене и сваки амбијент складишта. 
 

За средње деон. као сред. за пешачки/режим сувожње

Виљушкари са рудом са склопивом или фиксном платформом за стајање комбинују окретност виљушкара са рудом са комфором уређаја с режимом сувожње.

За дуге деонице ергономски са седиштем

Ел. виљушкари са бочним седиштем за највећи учинак при вожњи и убрзању. Позиција за седење попречно са смером вожње нуди руковаоцу оптималну видљивост.
 

Електрична палетна колица за високо подизање за Ваше потребе

Уз помоћ електричних палетних колица за високо подизање не само да можете брзо и безбедно да транспортујете палете од места А до места Б, већ такође и на високим подлогама. Нудимо одговарајуће решење за сваку транспортну деоницу и висину подизања. Такође Вас радо саветујемо о финансирању Ваших електричних палетних колица за високо подизање.

Електрична палетна колица за високо подизање: од спринтера до стручњака за издржљивост

Која електрична палетна колица за високо подизање су права за Вас, између осталог зависи од деонице. У свом складишту возите само кратке деонице? Онда користите наша електрична палетна колица за високо подизање, за чист пешачки режим рада. Поред тога, наша решења са платформом за возача и оптимизованом суспензијом омогућавају возачу комфорну вожњу и вожњу уназад, чак и на неравном терену. 

На средњим деоницама најбоље да се возите електро-хидрауличним виљушкарима у комбинованом пешачко-сувозачком режиму, док наши електрични виљушкари са бочним седиштем раде нарочито ефикасно у режиму сувожње.

Виљушкари у свим величинама

Поред дужине и ширине пролаза, Ваше складиште је кључно за избор виљушкара. Ако током рада преовлађује блок палетирање и радни кораци у уским пролазима, најбоље је да користите палетна колица за високо подизање са компактном ширином. На дужим деоницама и у широким пролазима, уређаји са већом ширином нуде наспрам тога Вашим запосленима изузетан комфор у вожњи.

Различита палетна колица за високо подизање за различите висине подизања

Са носивошћу између једне и три тоне, наша палетна колица за високо подизање довозе своја транспортна добра увек безбедно до циља – свеједно да ли на поду или нагоре. Са нашим електричним палетним колицима за високо подизање са виљушком лако достижете висине између 1.600 и 3.000 милиметара. Истовремено, ваши запослени их такође могу користити као радни сто, са ергономски оптималном висином хватања. У случају да Вам је потребна већа висина – до око 5.350 милиметара висине подизања – у том случају се уместо електричних палетних колица за високо подизање боље определите за наш виљушкар са рудом.

Виљушкар са рудом у формату са две етаже 

Палетна колица за ниско и високо подизање у једном: Наши виљушкари са рудом са две етаже истовремено преузимају по две еуро палете и притом транспортују до две тоне. Зато, у поређењу са уобичајеним виљушкарима, наши електрични виљушкари са рудом дупло брже прелазе транспортне путеве унутар погона. Дакле, знатно се повећава ефикасност Вашег складишта. 

Имате питања?