+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Електрична палетна колица за ниско подизање

Електрична палетна колица за ниско подизање

Електрична палетна колица за ниско подизање компаније Jungheinrich су Ваши неуморни и високоефикасни помоћници за транспорт терета – било у складишту или у продајним просторима са уским просторним околностима. Расположиви као улазни модели за лакше примене и за транспорт робе на кратким, средњим или дугим деоницама.

За лаке транспортне задатке мањег интензитета

Возила неће увек бити префорсирана током једне или више смена. Због тога за лакше примене нудимо повољне улазне моделе возила.

За кратке деонице у искључиво пешачком режиму рада

Електрична палетна колица са рудом су једноставна за руковање, изузетно окретна и у потпуности безбедна. Са до 25 одсто мањом потрошњом енергије у поређењу са претходним моделима.

За средње деон. као сред.за пешачки/режим сувожње

Савршени за транспорт на средњим деоницама. Изузетно робусни. Поуздани. Безбедни. Захваљујући иновативним опцијама, најбоље припремљени према Вашим захтевима. 

За дуге деонице ергономски са седиштем

За хоризонтални транспорт терета до 2,0 тоне не постоји ништа боље од Jungheinrich ESE електричних палетних колица са виљушком – са ергономским бочним седиштем.

Палетна колица за ниско подизање савлађују сваки изазов

Палетна колица за ниско подизање одушевљавају као економични помоћник за утовар и транспорт палета мало изнад тла. Свеједно, да ли су у питању кратке или дуге деонице, у искључиво пешачком режиму рада или у сувозачком режиму рада: Пронађите одговарајућа електрична палетна колица за ниско подизање за Ваше складиште. 

Одговарајућа палетна колица за ниско подизање за свако растојање

Нарочито дужина пута у Вашем режиму рада одлучује о томе која су палетна колица за ниско подизање одговарајућа за Вас. За брз утовар и истовар робе, примера ради, препоручујемо електрична палетна колица са рудом. Уколико желите да транспортујете тежак терет на средње или дуже деонице, са нашим снажним и безбедним ESE електричним палетним колицима са виљушком остварићете највећу могућу стопу учинка. У овим палетним колицима за ниско подизање, руковаоци могу да раде стојећи или седећи и да имају добар преглед због бочног усмерења. Поред тога, ергономски обликоване руде којима се може делимично обострано руковати омогућавају флексибилан, комфоран рад и осетно растерећење. 

Електрична палетна колица за ниско подизање савладавају успоне

Управо приликом утовара и истовара првог реда палета на камионима или железничким вагонима, косине могу представљати проблем уобичајеним електричним палетним колицима са виљушком – али не и електричним палетним колицима за ниско подизање са подизањем на рампи. Она омогућавају изједначавање нивоа и до 15 одсто на рампама и успонима. Притом од великог броја додатних варијанти опреме и обележја учинковитости можете да бирате: од уградног пуњача, преко тастера за спороходну вожњу, па све до помоћи за тракцију.

Електрична палетна колица са виљушком за терете до 3,5 тоне

Наша електрична палетна колица са виљушком брзо и безбедно транспортују терете од 1,4 до 3,5 тоне до одредишта – захваљујући својим тихим и снажним електромоторима у комбинацији са снажним акумулаторима. На пример, палетна колица за ниско подизање EJE серије 2 лако достижу максималну дозвољену брзину вожње од 6 km/h у пешачком режиму, чак и са великим теретом.

Смањите оперативне трошкове помоћу електричних палетних колица

Захваљујући иновативној технологији трофазне струје наших палетних колица за ниско подизање, профитирајте од више учинка уз мање оперативне трошкове. Трофазна струја је облик наизменичне струје из регуларне струјне мреже и притом је економичнија од једносмерне струје. Ова технологија елиминише потребу за неким компонентама и потрошним деловима, због чега наша електрична палетна колица захтевају нарочито минимално одржавање. 

Имате питања?