+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Маказаста колица у примени

Маказаста колица

Покрети који укључују много савијања и дизање терета често штете здрављу. Од помоћи су Вам Jungheinrich маказаста колица. Ваша радна висина се може подићи тако да је могућ удобан положај тела и ергономски рад.

Рад којим се не оптерећују леђа никад лакши

Када се терет не само помера, већ и подиже на висину којом се не оптерећују леђа, маказаста колица AMX 10/10e показују шта све могу. Са маказастим подизањем се без напора подиже до 800 mm, а терет се стабилизује додатним ослонцима за безбедност изнад одређене висине. Притом се подизање, по избору, обавља ручно. Или, као што је то случај са маказастим колицима AMX 10e, електрохидраулички, притиском на дугме, што нарочито олакшава дизање тешких терета.

Маказаста колица као мобилни радни столови

Захваљујући покретној маказастој платформи, мобилна ручна палетна колица брзо се претварају у безбедну радну површину на оптималној висини. Роба се може лако упаковати, сортирати, спремити или послати – увек у удобном положају и без оштећења леђа. Њихова носивост и покретљивост као палетних колица са виљушком чине маказаста колица много флексибилнијим од обичних столова за подизање.

Комисионер за ниско подизање са маказастим подизањем 

Хоризонтални комисионер ECE 320 спаја ергономске предности комисионера за ниско подизање са ергономским предностима маказастих колица. Са својим маказастим подизањем, може подићи терет до 2.000 kg на висину до 840 mm којом се не оптерећују леђа, тако да возач може удобно да складиштити робу на „правој“ висини.

Имате питања?