+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Палетна колица од нерђајућег челика за примену у прехрамбеној индустрији и влажним амбијентима

Палетна колица од нерђајућег челика

Нерђајућа палетна колица од нерђајућег челика могу се користити где год је потребна апсолутна хигијена и заштита од експлозије или где се мора користити нерђајући материјал зато што је амбијент влажан или агресиван.

Хигијенска и неутрална за храну

Хигијена је нарочито важна тема у прехрамбеној индустрији, као и у фармацеутској индустрији. Ту се користе наша палетна колица од нерђајућег челика отпорна на корозију или маказаста палетна колица са виљушком од нерђајућег челика. Она лако подносе влажне амбијенте и могу се редовно чистити компресорским чистачима и агресивним супстанцама. То гарантује највиши ниво хигијене у сваком тренутку. Поред тога, нерђајући челик је неутралан за храну и, захваљујући глаткој површини без корозије, спречава скупљање прљавштине и ширење клица и бактерија. То чини палетна колица од нерђајућег челика компаније Jungheinrich идеалним за примену у прехрамбеној индустрији.

Робусна и нерђајућа палетна колица од нерђајућег челика

Површина Jungheinrich палетних колица од нерђајућег челика такође је и веома отпорна на хабање и може да издржи снажне сударе и ударе. Нерђајући челик има пасиван слој који штити сјајну металну површину од стварања рђе и брзо се обнавља након евентуалних оштећења.

Маказаста колица у верзији од нерђајућег челика

AMX I15/I15p/I15e/I15ep су отпорна на корозију и на киселине и соли. Веома глатке површине нуде оптималну хигијену. Као маказаста колица, омогућавају ергономски рад без честог савијања. Ова палетна колица од нерђајућег челика доступна су у мануелној и електричној верзији, са мотором за подизање снаге 1,2 kW, акумулатором без одржавања и уграђеним пуњачем.

Топло поцинкована (галванизована) палетна колица

Топло цинковање је економична алтернатива за палетна колица од нерђајућег челика, али је погодно само за примену у киселом амбијенту, односно за руковање киселинама. Галванизована палетна колица АМ Г20 су савршено решење за примену у спољашњој зони, у влажним амбијентима, јер су поједини делови палетних колица топло поцинковани. Такође су веома лагана за руковање и нарочито тиха због хромираних лежајева точкова и утичница вођица.

Имате питања?