+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Палетна колица са вагом у примени

Палетна колица са вагом

Палетна колица са вагом су мобилни уређаји за мерење за складишта, производњу и слање. Кад год роба мора да се измери и транспортује, палетна колица са вагом одушевљавају принципом „вага уз робу“.

AMW 22 за једноставно маневрисање тешким теретима

Са носивошћу од 2.200 kg, AMW22 је основна верзија палетних колица са вагом. Импресионира ефикасним и истовремено тачним уређајем за мерење, захваљујући технологији 4 ћелије за мерење.

AMW 22p за максималну тачност мерења

Још је професионалније помоћу палетних колица за мерење AMW 22p. Захваљујући великом броју функција, ова палетна колица са вагом нуде оптимално прилагођавање за све случајеве примене. Комфоран вишеструки приказ, максимална тачност (најмање 99,9 одсто измерене тежине), велики број могућих опција и осмишљени модул за замену акумулатора чине AMW 22p једним од најбољих модела међу палетним колицима са виљушком и вагом.

Електрична палетна колица са вагом

Поред ових ручних палетних колица, доступни су и одабрани модели наших електричних палетних колица за ниско подизање и комисионера са додатном функцијом мерења. Тако на пример електрична палетна колица ЕЈЕ М13 и ЕЈЕ М15 могу бити опремљена интегрисаним уређајем за мерење, тако да се роба може лако померати и мерити. Такође и друга наша електрична палетна колица серије 1 могу бити опремљена технологијом ћелија за мерење – за мерење тежине терета тачно у килограм.

Имате питања?