+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Ручна палетна колица

Ручна палетна колица

Ручна палетна колица: оптеретива и окретна

Наша ручна палетна колица су економично решење за многе транспортне задатке на кратким деоницама. За сваки захтев постоји одговарајући модел. Њихова велика оптеретивост до три тоне и лако маневрисање на најужем простору чине ручне палетаре идеалним помоћницима у складишту. 

Ако свакодневно морате да премештате велике количине робе и тешких терета на кратким растојањима, предности наших ручних палетних колица са виљушком долазе на своје. Захваљујући њиховој оптеретивости до три тоне и лаком маневрисању и на најужем простору, ручни палетари су идеални помоћници у складишту. Притом, хромиране осовине и чауре точкова и зглобова обезбеђују лако повлачење и гурање без шумова.

У различитим изведбама, наша ручна палетна колица не транспортују само стандардне еуро палете, већ су погодна и за преузимање специјалних и дисплејних палета. То је омогућено захваљујући индивидуално подесивим виљушкама од 140 до 585 милиметара, као и дужини виљушки које се могу изабрати и до 2.400 милиметара.

Светски најпродаванија ручна палетна колица са виљушком у својој класи

Класичан примерак наших ручних палетних колица, модел AM 22, најпродаванији је у својој класи. Разлози: изузетно је лаган и комфоран за руковање. Тефлонске чауре и зглобови омогућавају миран рад и дуги век трајања. Побољшани хидраулични систем смањује неопходну снагу пумпе. Са специјалним вентилом за спуштање, терети се могу спуштати нарочито прецизно. Захваљујући знатно смањеној дужини предњег дела, ручна палетна колица се могу лако окретати на најужем простору.

За посебне случајеве, веома корисна варијанта нашег класичног примерка је AM 15l, који је постављен тако ниско да може да се навезе на нарочито равне палете. AM 30, који са 3.000 килограма носивости, пакује и веома тешке терете. И AM V05, који је подесив тако да, поред стандардних палета, такође може да преузима и мање, посебне, као и дисплејне палете. Ручна палетна колица са виљушком AM 22 постоје и са смањеним шумовима!

Ручна палетна колица са прецизном техником мерења

Роба у складишту, производњи и слању се често може померати, као и мерити. У те сврхе је погодан наш ручни палетар са мобилним механизмом ваге по принципу ваге и робе заједно. Самим тим Вам олакшавамо посао са тешким теретима. Наша ручна палетна колица са вагом су убедљива по питању тачности. Постављање ћелија ваге на четири крајње тачке виљушке обезбеђује тачно мерење тежине до косог положаја од 2 степена.

Имате питања?