+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Полице за складиште + опрема складишта

Полице

Носећа снага у складишту је изграђена на бази знања и челика

Оптимално испланирана полица је стуб Вашег складишта. Једном направљен, треба да издржи не само носивост терета, већ и да одолева променама. Планирање које је скројено за будућност нам је алфа и омега. У компанији Jungheinrich смо већ више од 65 година фокусирани на унутрашњи развој, индивидуална решења и највиши квалитет. Са обимним портфолијом за складиштење палета, контејнера, касета, картона и дугачке робе, бринемо о томе да је све уређено и доступно у сваком тренутку. Клијенти из целог света и из различитих бранши ослањају се на наше системе како би ређали успех за успехом.

Са страшћу, визијом и иновативношћу, у протеклих 65 година смо стално проширивали и развијали нашу понуду система полица. Јер тада, као и сада, убеђени смо да су: полице носећа снага у складишту. 

Ваш систем са много могућности

Палете и решеткасте кутије могу да се складиште на различите начине, у зависности од услова на Вашој локацији. Статично складиштење је идеално ако морате да померате робу само током ускладиштења, искладиштења или премештања робе у складишту.

Покретни и уз оптималну искоришћеност простора

Ако имате робу или јединице складишта које морате да премештате у складишту, динамично складиштење палета је оптимално решење за Вас.

Флексибилно и универзално примењиво

Jungheinrich је спреман за сваку примену и нуди Вам одговарајућу полицу за мале делове за сваки задатак у складишту и комисионирању.

Индивидуално, у складу са потребама и флексибилно

Што се тиче складиштења Ваших малих делова, у зависности од примене постоје различите опције. Заједно са Вама, проналазимо решење за све Ваше случајеве примене – по потреби прилагођено Вашим индивидуалним параметрима.

Ефикасно искористите простор

Ако морате да складиштите шипке, цеви и плоче, најбоље за то су конзолне полице. Помоћу платформи за складишта стварате додатни простор у складишту.

За димензионирање у складу са потребама Вашег полуаутоматизованог или потпуно аутоматизованог система полица имамо свеобухватно решење. Увек ћемо, као комплетан понуђач, пронаћи оптимално решење полица за Вас, како бисмо знатно повећали капацитет Вашег складишта.  

Имате питања?