+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Rental 1

Rental

Потребно Вам је транспортно средство на кратко време? Или размишљате о дугорочним задацима? Или желите да оптимизујете Вашу флоту виљушкара? Или желите да добијете финансијску понуду по Вашој мери? Имамо решење за све. У складу са Вашим потребама.

Флексибилни смо онолико колико желите

Због тога Вам нудимо широк спектар алтернатива за куповину и коришћење. Тиме смањујете трошкове и штитите се од непотребних оптерећења. Није битно да ли желите да користите транспортно средство за складишта сутра или тек за три месеца. Било да је нови или полован. Имате избор: изнајмљивање или финансирање.

Rent it. Move it. Done.

За сужене могућности, наши виљушкари за изнајмљивање су прави избор. Без обзира да ли на дан или годину дана – уколико су Вам брзо потребни виљушкари или палетна колица, Jungheinrich Rental је Ваш поуздан партнер. Са нама добијате прави виљушкар, у правом тренутку и на правом месту.

Будите флексибилни.

Нисте заинтересовани за поседовање транспортног средства за складишта, већ искључиво за интралогистичко коришћење? Онда су наши флексибилни модели за изнајмљивање права ствар за Вас.

Maximum safety. Minimum expense.

Оператер сте флоте виљушкара? Онда морате да се прилагодите свим могућим утицајима. Чинимо Вас прекограничним и временски флексибилним, нудимо Вам већу безбедност и транспарентност, уз смањене трошкове: са Jungheinrich услугом Rental Fleet Management (RFM).

Једноставно изнајмите уместо да купујете.

Са нашим Li-Ion Performance Rental, једноставно надоградите своју флоту и осигурајте своје литијум-јонске акумулаторе и пуњаче као потпуно интегрисано решење изнајмљивања. Тиме смањујете трошкове и брзо и лако побољшавате перформансе свог електричног виљушкара.

Use it. Own it.

Да ли желите да ово возило буде у Вашем власништву по истеку периода изнајмљивања? Чак и за финансирање Вам нудимо различите могућности: сасвим класично, као нпр. плаћање у ратама или уговори о најму са опцијом куповине на крају истека трајања.

Имате питања?