+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage EasyAcces
Jednostavna kontrola pristupa, efikasna zaštita

EasyAccess

Sa našim EasyAccess proizvodom za upravljanje flotom, možete da kontrolišete pristup Vašim vozilima, direktno sa displeja vozila, bez univerzalnog ključa. To pouzdano štiti Vašu celokupnu flotu od neovlašćenog korišćenja.

EasyAccess je moćan način smanjenja operativnih troškova i povećanja bezbednosti u Vašem skladištu. Dostupne su tri varijante EasyAccess-a za vozila drugih proizvođača, prilagođene Vašim potrebama i obimu poslovanja.

Jednostavno veća bezbednost

EasyAccess nudi ove prednosti

EasyAccess je pouzdana zaštita od neovlašćenog korišćenja. Sa EasyAccess-om možete da kontrolišete ko od Vaših zaposlenih treba da ima pristup Vašim određenim vozilima. Na taj način možete da povećate bezbednost u Vašem skladištu i istovremeno.

Prednosti za Vas:

  • Zaštita od neovlašćenog korišćenja vozila
  • Univerzalni ključ vozila više nije potreban
  • Kontrola pristupa vozilima direktno na displeju odgovarajućeg vozila
  • Preuzimanje poslednjih 10 prijava moguće na ekranu

Pravo rešenje za svakoga

Upoznajte Vašu optimalnu EasyAccess varijantu

Različiti obimi poslovanja i zahtevi zahtevaju fleksibilna rešenja. Zbog toga nudimo EasyAccess u tri varijante: EasyAccess Softkey, EasyAccess PinCode i EasyAccess Transponder. Na Vama je da odaberete ono što najviše odgovara Vama i Vašoj floti.

EasyAccess Softkey

Varijanta EasyAccess Softkey radi pomoću displeja vozila preko kog se unosi pristupni kod. Možete da podesite do 10 različitih kodova.

EasyAccess PinCode

Za veće flote viljuškara, varijanta EasyAccess PinCode nudi do stotinu različitih pristupnih kodova koji mogu da se podese pomoću dodatnog PinCode polja na vozilu.

EasyAccess Transponder

Ako se već koriste transponderske kartice, varijanta EasyAccess Transponder je očigledan izbor. Pomoću dodatnog polja za čitanje transpondera, može se koristiti do stotinu različitih transpondera. Ova varijanta je takođe dostupna kao samostalna varijanta za industrijske kamione drugih proizvođača.

Saznajte više o našem proizvodu upravljanja flotom EasyAccess.
Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?