+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Baterije i punjači
U svako doba pune baterije spremne za upotrebu

Upravljanje energijom

Servis baterija, rezervne baterije i servis punjača: kompanija Jungheinrich Vam nudi kompletne servisne usluge za Vaša električna transportna sredstva za skladišta. Time Vaša skladišna logistika ostaje održivo u pokretu - konstantno.

Skladišna transportna vozila na električni pogon moraju biti konstantno pod naponom, kako bi se u skladištu moglo ekonomično poslovati. Za to smo napravili sveobuhvatan servisni paket u vezi sa elektrifikacijom Vašeg voznog parka: od pripreme rezervnih ili iznajmljenih baterija, preko saveta za negu, provere statusa po proveri baterije, pa sve do održavanja baterije. Jungheinrich servis punjača se brine o proveri i obezbeđivanju funkcionalnosti Vaših punjača, kako vaše baterije tokom ciklusa punjenja ne bi bile oštećene i kako bi dugoročno bile potpuno spremne za upotrebu.

Prednosti za Vas:

  • Kompetentnost proizvođača
  • Produženje veka trajanja Vaših baterija i punjača
  • Povećanje bezbednosti i performansi Vašeg vozila

Servis punjača

Da li želite da budete potpuno bezbedni?
Onda je naš bezbednosni servis za punjače baterija prava stvar za Vas!


Sa našim bezbednosnim servisom ste definitivno na sigurnoj strani po pitanju pridržavanja propisa za sprečavanje nezgode i propisa strukovnog udruženja. To je zato što mi pored tehničkog nadzora preuzimamo i nadzor i pridržavanje rokova ispitivanja i svih administrativnih radova u vezi sa tim. Koristite prednosti naše kontrole funkcija:

  • Maksimalna bezbednost za sve operatere
  • Pridržavanje svih propisa u skladu sa rokovima
  • Dugoročna investiciona bezbednost za vozilo, bateriju i punjač
  • Oznaka o ispitivanju
  • Detaljni izveštaj o ispitivanju.

Kod nas ćete pronaći odgovarajući punjač za Vašu bateriju.

SAZNAJTE VIŠE

Stage Технологија пуњења

Servis baterija

Za trajno konzistentan učinak potrebni su odgovarajući snabdevači energijom. Sa nama ste na sigurnoj strani. Bilo da se radi o rezervnoj ili iznajmljenoj bateriji ili ako imate pitanja o nezi, sa nama ste na pravoj adresi. Počevši sa proverom statusa, preko provere baterije, čišćenja baterije, pa sve do redovnog održavanja baterije, u ponudi imamo odgovarajuće proizvode za Vas.

Kompanija Jungheinrich je pionir u oblasti električne mobilnosti. Uverite se sami u visok kvalitet i vrhunske performanse naših baterija.

SAZNAJTE VIŠE

Content Upravljanje energijom

Savetovanje o energiji na licu mesta

Jedan od naših kvalifikovanih stručnjaka Vam po želji kreira energetski koncept koji je optimalno usklađen prema Vašim potrebama. 

Za jednostavan i efikasan prelazak Vaše flote na naše litijum-jonske baterije i tehnologiju punjenja, jedan od naših stručnjaka za energiju Vas po želji u potpunosti savetuje o energiji. To pored IST analize postojećih sistema i procesa sadrži i kreiranje energetskih profila i koncepata punjenja za optimizaciju Vašeg celokupnog energetskog bilansa. 


Individualno savetovanje

Planiranje, projektovanje i realizacija: naši stručni savetnici su Vam takođe na raspolaganju u svim fazama implementacije. Od nadogradnje u pojedinačnom vozilu, pa sve do prevođenja cele flote vozila, sa dopunjavanjem kod primene u više smena. Nudimo Vam individualno rešenje. Profitirajte od koncentrisane snage naše litijum-jonske tehnologije. Uverite se sami. 

Rado ćemo Vas posavetovati o tome.


Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT


Imate pitanja?