+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Аутоматски системи складишта

Automatski sistemi skladišta

Automatska skladišta paleta ili malih delova kombinuju sistem polica, softver i uređaje za rukovanje u kompaktan sistem skladišta. Sve je u maksimalnoj dinamici i preciznosti – sa optimalnom energetskom efikasnošću. Ako sve funkcioniše savršeno, automatsko rešenje se brzo isplati.

Automatizovani sistemi za skladištenje i povlačenje

Performanse i fleksibilnost za bolju budućnost

Kraći ciklusi porudžbine, manje veličine serija i kraće vreme isporuke: Automatsko skladište daje odgovore na povećane zahteve tržišta. Vaš plus: veći protok, veća brzina i bezbednost u protoku materijala, kao i očigledno rukovanje različitim nosačima tovara.

Efikasno skladište malih delova

U automatskom skladištu malih delova brzina i preciznost pri optimalnoj energetskoj efikasnosti odlučuju o snazi. Sistem polica, softver, priključena transportna tehnika i uređaj za rukovanje policama kao srž postrojenja pritom nude savršenu interakciju.

Individualno, u skladu sa potrebama i fleksibilno

Što se tiče skladištenja Vaših malih delova, u zavisnosti od primene postoje različite opcije. Zajedno sa Vama, pronalazimo rešenje za sve Vaše slučajeve primene – po potrebi prilagođeno Vašim individualnim parametrima.

Imate pitanja?