+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Аутоматски системи складишта

Аутоматски системи складишта

Аутоматска складишта палета или малих делова комбинују систем полица, софтвер и уређаје за руковање у компактан систем складишта. Све је у максималној динамици и прецизности – са оптималном енергетском ефикасношћу. Ако све функционише савршено, аутоматско решење се брзо исплати. 

Веће перформансе и флексибилност за бољу будућност

Краћи циклуси поруџбине, мање величине серија и краће време испоруке: Аутоматско складиште даје одговоре на повећане захтеве тржишта. Ваш плус: већи проток, већа брзина и безбедност у протоку материјала, као и очигледно руковање различитим носачима товара.

Ефикасно складиште малих делова

У аутоматском складишту малих делова (AKL), брзина и прецизност при оптималној енергетској ефикасности одлучују о снази. Систем полица, софтвер, прикључена транспортна техника и уређај за руковање полицама као срж постројења притом нуде савршену интеракцију. 

Индивидуално, у складу са потребама и флексибилно

Што се тиче складиштења Ваших малих делова, у зависности од примене постоје различите опције. Заједно са Вама, проналазимо решење за све Ваше случајеве примене – по потреби прилагођено Вашим индивидуалним параметрима.

Имате питања?