+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage RBG Skladište s visokim policama
Brzinom do najvećih stopi učinka

Uređaj za rukovanje paletnim policama

Velika brzina i preciznost prilikom uskladištenja i iskladištenja u automatskom skladištu paleta su alfa i omega. Samo pomoću uređaja koji su optimalno usklađeni sa Vašim skladištem može se postići maksimalna stopa učinka uz maksimalno iskorišćenje prostora.

Povećajte performanse u automatskom skladištu paleta

Brzina i efikasnost su presudni, ako želite da ostvarite najveći učinak. Automatska skladišta paleta uvek pokazuju svoju snagu kada se skladišti veliki broj artikala i kada se njima rukuje u režimu rada u više smena (do 24/7) i/ili na ograničenom prostoru. Sistem polica, softver i svi uređaji koji se koriste moraju da budu u savršenoj interakciji. Dakle, planiranje i realizaciju Vašeg automatskog skladišta paleta treba da izvrši iskusni stručnjak kao što je kompanija Jungheinrich.

Korišćenje prostora na najvišem nivou

Automatska skladišta paleta moguća su kao ugradna skladišta ili kao samostojeći silosi do 45 m visine. Stepen korišćenja prostora je izuzetno visok. Mesta za odlaganje, rešetkaste kutije i individualni sistemi nosača mogu da izdrže do 7,5t tereta. U jednostrukim, dvostrukim i višestrukim izvedbama po dubini, ova skladišta su predviđena za skoro sve vrste robe. Kao skladište sa normalnom temperaturom, kao skladište sa upravljanjem temperaturom ili kao hladnjača do –35°C.

Vaš učinak dostiže maksimum 

Specijalni uređaji za rukovanje policama velike brzine u automatskom skladištu paleta obezbeđuju brzo uskladištenje i iskladištenje Vaše robe. Sa nosivošću do 7,5t krećete se brzo koliko i precizno – uz istovremenu maksimalnu energetsku efikasnost. Time uređaji za rukovanje policama ostvaruju maksimum iz Vaših automatskih skladišta paleta.

Uključena skalabilnost: uređaji za rukovanje policama koji se mogu koristiti u krivinama

Dok se uređaji za rukovanje policama koji su povezani s prolazima pomeraju u jednom prolazu, uređajima za rukovanje policama koji se koriste u krivinama rukuje se u više prolaza: Koristi se pun kapacitet skladišta. Za veću stopu učinka, dodatni uređaji se mogu integrisati u sistem skladišta. Sistem za zamenu prolaza pritom obezbeđuje brzu i bezbednu implementaciju uređaja za rukovanje. Eliminišu se troškovi za nadzorne elemente, pogone za zaustavljanje, bezbednosne mehanizme ili pomoćne uređaje za promenu šina.

Planiranje i realizacija Vašeg automatskog skladišta paleta iz jednog izvora

Svejedno da li se radi o prijemu robe, izlasku robe, sistemima polica, najrazličitijim stanicama ili transportnim postrojenjima: biće nam drago da unapred analiziramo Vaše pojedinačne transportne strukture, pronađemo odgovarajuća rešenja za optimizaciju Vaših procesa i radimo sa Vama kako bismo isplanirali optimalno korišćenje Vašeg automatizovanog skladišta paleta. 


Imate pitanja?