+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Tehnika transporta paleta
Protok materijala po meri

Tehnika transporta paleta

Intralogistika po meri: Optimalna tehnika transporta paleta odlučuje o kvalitetu, ekonomičnosti i pouzdanosti u protoku materijala unutar pogona. Kompanija Jungheinrich nudi modularne koncepte i najinovativnije tehnologije, koje savršeno odgovaraju Vama i Vašim zahtevima.

Odgovarajuća rešenja za Vaš koncept skladišta

Koliko efikasno i ekonomično rukujete Vašim skladištem, o tome merodavno odlučuje i transportna tehnika. Svejedno da li želite da optimizujete Vaše skladište ili uredite novo, kompanija Jungheinrich ima odgovarajuće rešenje za Vaše potrebe. Naša tehnika transporta paleta se može konfigurisati tačno u skladu sa Vašim potrebama. Zahvaljujući modularnoj konstrukciji našeg sistema imate mogućnost da protok materijala uskladite tačno prema Vašim zahtevima i Vašoj ponudi prostora. 

Veliki kapaciteti protoka

U fokusu naše tehnike transporta paleta su ekonomičnost i produktivnost Vašeg skladišta. Pritom dolazi do primene najrazličitijih komponenti. Bilo da su u pitanju kotrljajući, pojasni i lančani transporteri, pokretna kolica, podizni i okretni stolovi ili remenasti liftovi. Sa brzinom transporta paleta od 0,45m/s, u Vašem skladištu postižete veoma velike brzine protoka i time u kretanju postižete optimalan protok materijala.  

Fleksibilnost i komfor

Primena odgovarajuće tehnike transporta paleta je kod kompanije Jungheinrich rezultat kompetentnog savetovanja i obimnog procesnog znanja naših stručnjaka. To je moguće kroz savršeno planiranje idealnog sistema za Vas. Prednosti za Vas: Na nivou procesa u to spadaju maksimalna fleksibilnost, ekonomičnost i komfor održavanja.

Pronaći ćemo savršeno rešenje za Vaš protok materijala

Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?