+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Технологија пуњења
Zaštitno punjenje za visokofrekventne tehnologije

Integrisani punjači

Kod nas ćete pronaći integrisane punjače od 24V i 48V.

Visokofrekventna tehnologija obezbeđuje bezbedno i zaštitno punjenje u različitim klasama snage – za sve branše i sve tipove baterija. Više od 70 godina iskustva u proizvodnji električnih pogona je implementirano u razvoj naših integrisanih punjača.

Naši viljuškari sa ugrađenim ili integrisanim punjačima, savršeno su pogodni za rad bez zamene baterija ili kao uređaji za preuzimanje. Rukovanje je zamišljeno tako da bude jednostavno: noću ili između smena, viljuškar se može uključiti u običnu utičnicu od 230V. Različiti nivoi snage omogućavaju višestruke mogućnosti primene za sve branše i tipove baterija. Naša tehnologija visoke frekvencije omogućava zaštitno punjenje, čime se produžava životni ciklus baterije.

Globalno upotrebljivi

Integrisani punjači su u pogledu globalne primenjivosti konfigurisani za višestruke varijante. U zavisnosti od ciljnog tržišta nudimo Vam različite vrste napona u jednofaznom režimu rada: 230V za Evropu i mnoge druge zemlje, 115V za Severnu Ameriku.

Pored toga se u našem asortimanu proizvoda nalazi više varijanti adaptera za napajanje. Ugradni punjači se preko interne mreže vozila – takozvanog CAN-Bus porta – optimalno povezuju sa vozilom. Nivo napunjenosti tokom punjenja se prikazuje na displeju vozila.

Bezbedno zahvaljujući sistemu zaštite od pokretanja i klasi zaštite IP54

Bezbednost je osigurana sistemom zaštite od pokretanja: Dok je ugrađeni punjač uključen u strujnu utičnicu, vozilo se ne pokreće. Ovo eliminiše rizik od strujnog udara, kao i oštećenja konektora ili utičnice zbog slučajnog čupanja utikača.

Da bi se povećala bezbednost, naši integrisani punjači su konstruisani prema „International Protection Code 54“ IP54 standardom, što znači da su vodootporni i otporni na prašinu. Snaga se prenosi preko definisanih Tyco utičnih portova. To sprečava da se matice odviju sa vijka.

Saznajte više o našim visokofrekventnim integrisanim punjačima
Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?