+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Аутоматско складиште палета

Аутоматско складиште малих делова

У аутоматском складишту малих делова (AKL), брзина и прецизност при оптималној енергетској ефикасности одлучују о снази. Систем полица, софтвер, прикључена транспортна техника и уређај за руковање полицама као срж постројења притом нуде савршену интеракцију. 

Срце у аутоматском складишту малих делова.  

Најснажнији на свету, уређај за руковање полицама за мале делове, импресионира врхунским вредностима кад је реч о протоку робе, коришћењу простора и енергетској ефикасности. Када су уређај за руковање полицама, систем полица, транспортна техника и софтвер у савршеној интеракцији, ефикасност долази у покрету.


Аутоматско складиште малих делова Захтевна решења са великом стопом учинка и оптималним искоришћавањем простора

Ефикасно складиште малих делова је увек онолико ефикасно колико и сами процеси повезани са истим, као и из тога проистекле бројке о учинку. Да ли Вам је потребно кратко време приступа, велики проток, као и директан приступ сваком артиклу? Аутоматска складишта малих делова (AKL) су предвиђена за складиштење малих делова, уз изузетну уштеду простора, у резервоарима, картонским кутијама или на полицама. Ваша роба се у овом систему по избору складишти на угаона постоља, односно полице – уз пуно коришћење висине простора и до 25 метара. Притом носивост износи и до 300 килограма. 


Уређај за руковање полицама за мале делове Аутоматско складиште малих делова - за широк портфолио примена

Складиште малих делова у AKL-у може за Вас да дође у обзир нарочито код једноструких и вишеструких изведби по дубини за складишта резервних делова, за комисионирање, за полупроизводе или за дистрибутивна складишта или центре. AKL се притом могу опремити за режим рада испод нормалне температуре или чак за управљање температуром и као хладњаче до –30°.
Најбоље решење за Ваше захтеве:
аутоматска складишта малих делова (AKL) су онолико индивидуална колико и Ваши захтеви. У зависности од многобројних фактора тиме активирамо најразличитије задатке. Како бисмо пронашли оптимално решење за Ваше захтеве, заједно са Вама анализирамо Ваше структуре робе и транспорта, као и токове процеса и креирамо одговарајући концепт складишта у складу са Вашом потребом.


Уређај за руковање полицама за мале делове нове генерације Уређаји за руковање полицама најновије генерације 

Наши паметни уређаји за руковање полицама у аутоматским складиштима малих делова (AKL) омогућавају максималну брзину и прецизност, као и изузетне вредности учинка. Захваљујући својој консеквентно лакој и иновативној конструкцији са нарочито малим полазним димензијама, запремина која је на располагању се може оптимално искористити. Енергија кочења која опада се чува у уређају у такозваним SuperCaps-има и за наредне поступке убрзавања враћа у погонски систем. Модуларни конструктивни концепт уз то омогућава флексибилно прилагођавање постројења Вашим индивидуалним захтевима складишта.


Савршена интеракција у аутоматском складишту малих делова

Инфографика детаљно приказује оно што је важно, тако да су све компоненте у аутоматском складишту малих делова оптимално међусобно усклађене.

Сазнај више

 

ЕФИКАСНОСТ У ПОКРЕТУ

Као компетентан партнер за аутоматизацију, по потреби планирамо и реализујемо усклађене логистичке системе, помоћу којих потпуно аутоматски подижете економичност Вашег складишта.

Аутоматско складиште малих делова

Решења по мери за сваку браншу.

Било да је реч о новим системима, модернизацији или проширењу постојећих постројења – с нашим дугогодишњим интралогистичким искуством, већ смо саветовали бројна мала, средња и велика предузећа широм света по питању аутоматизације њихових процеса и пружали им подршку као генерални извођач током целокупног пројекта.

Да ли желите да подигнете ефикасност Вашег складишта на нови ниво?
Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?