+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Automatsko skladište paleta

Automatsko skladište malih delova ​

U automatskom skladištu malih delova brzina i preciznost pri optimalnoj energetskoj efikasnosti odlučuju o snazi. Sistem polica, softver, priključena transportna tehnika i uređaj za rukovanje policama kao srž postrojenja pritom nude savršenu interakciju.

Srce u automatskom skladištu malih delova.  

Najsnažniji na svetu, uređaj za rukovanje policama za male delove, impresionira vrhunskim vrednostima kad je reč o protoku robe, korišćenju prostora i energetskoj efikasnosti. Kada su uređaj za rukovanje policama, sistem polica, transportna tehnika i softver u savršenoj interakciji, efikasnost dolazi u pokretu.


Automatsko skladište malih delova Zahtevna rešenja sa velikom stopom učinka i optimalnim iskorišćavanjem prostora

Efikasno skladište malih delova je uvek onoliko efikasno koliko i sami procesi povezani sa istim, kao i iz toga proistekle brojke o učinku. Da li Vam je potrebno kratko vreme pristupa, veliki protok, kao i direktan pristup svakom artiklu? Automatska skladišta malih delova (AKL) su predviđena za skladištenje malih delova, uz izuzetnu uštedu prostora, u rezervoarima, kartonskim kutijama ili na policama. Vaša roba se u ovom sistemu po izboru skladišti na ugaona postolja, odnosno police – uz puno korišćenje visine prostora i do 25 metara. Pritom nosivost iznosi i do 300 kilograma. 


Uređaj za rukovanje policama za male delove Automatsko skladište malih delova - za širok asortiman primena

Skladište malih delova u AKL-u može za Vas da dođe u obzir naročito kod jednostrukih i višestrukih izvedbi po dubini za skladišta rezervnih delova, za komisioniranje, za poluproizvode ili za distributivna skladišta ili centre. AKL se pritom mogu opremiti za režim rada ispod normalne temperature ili čak za upravljanje temperaturom i kao hladnjače do –30°.

Najbolje rešenje za Vaše zahteve: automatska skladišta malih delova (AKL) su individualna koliko i Vaši zahtevi. U zavisnosti od mnogobrojnih faktora time aktiviramo najrazličitije zadatke. Kako bismo pronašli optimalno rešenje za Vaše zahteve, zajedno sa Vama analiziramo Vaše strukture robe i transporta, kao i tokove procesa i kreiramo odgovarajući koncept skladišta u skladu sa Vašom potrebom.


Uređaj za rukovanje policama za male delove nove generacije Uređaji za rukovanje policama najnovije generacije 

Naši pametni uređaji za rukovanje policama u automatskim skladištima malih delova (AKL) omogućavaju maksimalnu brzinu i preciznost, kao i izuzetne vrednosti učinka. Zahvaljujući svojoj konsekventno lakoj i inovativnoj konstrukciji sa naročito malim polaznim dimenzijama, zapremina koja je na raspolaganju se može optimalno iskoristiti. Energija kočenja koja opada se čuva u uređaju u takozvanim SuperCaps-ima i za naredne postupke ubrzavanja vraća u pogonski sistem. Modularni konstruktivni koncept uz to omogućava fleksibilno prilagođavanje postrojenja Vašim individualnim zahtevima skladišta.


Savršena interakcija u automatskom skladištu malih delova

Infografika detaljno prikazuje ono što je važno, tako da su sve komponente u automatskom skladištu malih delova optimalno međusobno usklađene.

SAZNAJTE VIŠE

 

Automatizacija

EFIKASNOST U POKRETU

Kao kompetentan partner za automatizaciju, po potrebi planiramo i realizujemo usklađene logističke sisteme, pomoću kojih potpuno automatski podižete ekonomičnost Vašeg skladišta.

Automatsko skladište malih delova

Rešenja po meri za svaku branšu.

Bilo da je reč o novim sistemima, modernizaciji ili proširenju postojećih postrojenja – s našim dugogodišnjim intralogističkim iskustvom, već smo savetovali brojna mala, srednja i velika preduzeća širom sveta po pitanju automatizacije njihovih procesa i pružali im podršku kao generalni izvođač tokom celokupnog projekta.

Automatska skladišta

Da li želite da podignete efikasnost Vašeg skladišta na novi nivo?
Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?