+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Miniload

Уређаји за руковање полицама за мале делове

Кратки временски циклуси, директан приступ сваком артиклу, као и велика стопа учинка и оптимално коришћење простора: Наша аутоматска складишта малих делова су решење за складиштење малих делова са великим бројем артикала, истовремено са највећим захтевима за проток робе. 

Најмоћнији уређај за руковање полицама за мале делове.

Уређаји за руковање полицама за мале делове развијени су унутар компаније Jungheinrich, применом иновативне технологије. Они су убедљиви са врхунским вредностима кад је реч о протоку робе, коришћењу простора и енергетској ефикасности. Тако почиње ефикасност у покрету у Вашем складишту малих делова.

Content stacker cranes for miniload warehouse

Минимални оперативни трошкови - максимално коришћење простора.

Уређај за руковање полицама не само да импресионира својим врхунским вредностима у погледу брзине и убрзања, већ и максималном енергетском ефикасношћу. Истовремено, оптимално користи запремину складишта. Решење за аутоматизацију, најбоље у класи, за складиштење малих делова у контејнерима, картонским кутијама или касетама, уз уштеду простора.


Content stc miniload 1 Највећи подаци о снази у својој класи

STC је најмоћнији AKL уређај за руковање полицама у својој класи широм света. Са брзином вожње од преко 6 m/s при максималном убрзању од преко 5,3 m/s², проток робе, тј. ускладиштење и искладиштење на сат значајно се повећава. Због тога је STC на првом месту када је реч о опреми високих перформанси.


Content stc miniload 2 Максимална енергетска ефикасност

Коришћење SuperCaps-а омогућава уштеду енергије која се генерише током кочења у раду и њено поновно коришћење. На тај начин, STC успева да елиминише огромну потрошњу који се јавља током убрзавања и успоравања. То значи: значајна уштеда у смислу снабдевања енергијом и потрошње енергије. 


Content stc miniload 3 Најмање полазне димензије у својој класи

Конструктивним уређењем шине за вожњу, подна траверза је усађена као клизаљка у шину за вожњу, чиме се постиже знатно смањење горњих и доњих полазних димензија.
Газна површина главних точкова налази се само на око 55 mm изнад тла, уместо – као што је уобичајено на тржишту – 150 до 250 mm.


Content stc miniload 4 Максимизација запремине складишта

Додатни новитет је уштеда простора у стопи катарке интегрисаног Omega погона за вожњу. Захваљујући својој уској и лаганој конструкцији, дводелни погон ће заузети простор између разводног ормана и катарке. Тиме се знатно смањују и предња и задња полазна димензија. На тај начин STC постиже најмање полазне димензије у својој класи. Резултат: максимизација запремине складишта.


Content stc miniload 5 Висока скалабилност

Иновативни дизајн и екстремно лагана конструкција катарке реализовани су помоћу врло лаганих алуминијумских екструзионих профила са носачима од ливеног алуминијума. То омогућава малу укупну тежину уређаја за руковање полицама и флексибилну скалабилност катарке. У оквиру STC скупине производа се тиме може достићи висина катарке и до 25 m.


ЕФИКАСНОСТ У ПОКРЕТУ

Као компетентан партнер за аутоматизацију, по потреби планирамо и реализујемо усклађене логистичке системе, помоћу којих потпуно аутоматски подижете економичност Вашег складишта.

Да ли желите да подигнете ефикасност Вашег складишта на нови ниво?


Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?