+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Miniload

Uređaji za upravljanje policama za male delove

Kratki vremenski ciklusi, direktan pristup svakom artiklu, kao i velika stopa učinka i optimalno korišćenje prostora: Naša automatska skladišta malih delova su rešenje za skladištenje malih delova sa velikim brojem artikala, istovremeno sa najvećim zahtevima za protok robe.

Najmoćniji uređaj za rukovanje policama za male delove.

Uređaji za rukovanje policama za male delove razvijeni su unutar kompanije Jungheinrich, primenom inovativne tehnologije. Oni su ubedljivi sa vrhunskim vrednostima kad je reč o protoku robe, korišćenju prostora i energetskoj efikasnosti. Tako počinje efikasnost u pokretu u Vašem skladištu malih delova.

Content stacker cranes for miniload warehouse

Minimalni operativni troškovi - maksimalno korišćenje prostora.

Uređaj za rukovanje policama ne samo da impresionira svojim vrhunskim vrednostima u pogledu brzine i ubrzanja, već i maksimalnom energetskom efikasnošću. Istovremeno, optimalno koristi zapreminu skladišta. Rešenje za automatizaciju, najbolje u klasi, za skladištenje malih delova u kontejnerima, kartonskim kutijama ili kasetama, uz uštedu prostora.


Content stc miniload 1 Najveći podaci o snazi u svojoj klasi

STC je najmoćniji AKL uređaj za rukovanje policama u svojoj klasi širom sveta. Sa brzinom vožnje od preko 6m/s pri maksimalnom ubrzanju od preko 5,3m/s², protok robe, tj. uskladištenje i iskladištenje na sat značajno se povećava. Zbog toga je STC na prvom mestu kada je reč o opremi visokih performansi.


Content stc miniload 2 Maksimalna energetska efikasnost

Korišćenje SuperCaps-a omogućava uštedu energije koja se generiše tokom kočenja u radu i njeno ponovno korišćenje. Na taj način, STC uspeva da eliminiše ogromnu potrošnju koji se javlja tokom ubrzavanja i usporavanja. To znači: značajna ušteda u smislu snabdevanja energijom i potrošnje energije. 


Content stc miniload 3 Najmanje polazne dimenzije u svojoj klasi

Konstruktivnim uređenjem šine za vožnju, podna traverza je usađena kao klizaljka u šinu za vožnju, čime se postiže znatno smanjenje gornjih i donjih polaznih dimenzija. Gazna površina glavnih točkova nalazi se samo na oko 55mm iznad tla, umesto – kao što je uobičajeno na tržištu – 150 do 250mm.


Content stc miniload 4 Maksimizacija zapremine skladišta

Dodatni novitet je ušteda prostora u stopi katarke integrisanog Omega pogona za vožnju. Zahvaljujući svojoj uskoj i laganoj konstrukciji, dvodelni pogon će zauzeti prostor između razvodnog ormana i katarke. Time se znatno smanjuju i prednja i zadnja polazna dimenzija. Na taj način STC postiže najmanje polazne dimenzije u svojoj klasi. Rezultat: maksimizacija zapremine skladišta.


Content stc miniload 5 Visoka skalabilnost

Inovativni dizajn i ekstremno lagana konstrukcija katarke realizovani su pomoću vrlo laganih aluminijumskih ekstruzionih profila sa nosačima od livenog aluminijuma. To omogućava malu ukupnu težinu uređaja za rukovanje policama i fleksibilnu skalabilnost krana. U okviru STC skupine proizvoda se time može dostići visina krana i do 25m.


Automatizacija

EFIKASNOST U POKRETU

Kao kompetentan partner za automatizaciju, po potrebi planiramo i realizujemo usklađene logističke sisteme, pomoću kojih potpuno automatski podižete ekonomičnost Vašeg skladišta.

Uređaj za rukovanje policama za male delove

Da li želite da podignete efikasnost Vašeg skladišta na novi nivo?


Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?