+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Automatic Pallet Store new

Automatsko paletno skladište

Kraći ciklusi porudžbine, manje veličine serija i kraće vreme isporuke: Automatsko skladište daje odgovore na povećane zahteve tržišta. Vaš plus: veći protok, veća brzina i bezbednost u protoku materijala, kao i očigledno rukovanje različitim nosačima tovara.

Automatsko skladište paleta za veći učinak i efikasnost.

Novo skladište s visokim policama sa tri prolaza firme Sauer Polymertechnik ima preko 25.500 mesta za palete i u svakom trenutku se može produžiti četvrtim prolazom. Od planiranja, preko realizacije, pa sve do održavanja i servisa – kompanija Jungheinrich, kao generalni izvođač, isporučuje sve iz jednog izvora.

Content_Picture_Automatic_Pallet_Storage_Richtext_1 Povećajte performanse u automatskom skladištu paleta

Brzina i efikasnost su presudni, ako želite da ostvarite najveći učinak. Automatska skladišta paleta uvek pokazuju svoju snagu kada se skladišti veliki broj artikala i kada se njima rukuje u režimu rada u više smena (do 24/7) i/ili na ograničenom prostoru. Sistem polica, softver i svi uređaji koji se koriste moraju da budu u savršenoj interakciji. Dakle, planiranje i realizaciju Vašeg automatskog skladišta paleta treba da izvrši iskusni stručnjak kao što je kompanija Jungheinrich.


Picture_Automatic_pallet_storage_2 Korišćenje prostora na najvišem nivou

Automatska skladišta paleta moguća su kao ugradna skladišta ili kao samostojeći silosi do 45m visine. Stepen korišćenja prostora je izuzetno visok. Mesta za odlaganje, rešetkaste kutije i individualni sistemi nosača mogu da izdrže do 7,5t tereta. U jednostrukim, dvostrukim i višestrukim izvedbama po dubini, ova skladišta su predviđena za skoro sve vrste robe. Kao skladište sa normalnom temperaturom, kao skladište sa upravljanjem temperaturom ili kao hladnjača do –35°C.



Content_Picture_Automatic_Pallet_Storage_Richtext_2 Automatizacija Vaših intralogističkih procesa po meri 

Rešenja za automatizaciju, koja u okviru Vašeg poslovnog modela funkcionišu po Vašoj meri i apsolutno pouzdano, nisu samo pokretačka snaga za postizanje zadovoljstva klijenata, već se takođe i isplate: zahvaljujući skalabilnosti, Vaše investicije su osigurane. Na taj način ste spremni za buduće izazove. Kada se odnos troškova i isplativosti uklopi pri automatizaciji, brže postižete povraćaj ulaganja (ROI). Hajde da razgovaramo o tome koje rešenje za automatizaciju najviše odgovara Vama i Vašim srednjoročnim i dugoročnim ciljevima.


Content_Picture_Automatic_Pallet_Storage_Richtext_3 Viljuškar za visoke police: Snažan nosač u automatskom skladištu paleta

Osnova za naše automatizovane viljuškare za visoke police su naša serijska vozila višestruko dokazana u praksi, dopunjena odgovarajućim automatskim i bezbednosnim komponentama. Rezultat su naročito pouzdana i efikasna autonomna transportna vozila (FTF) za Vaše zadatke u skladištu sa visinom podizanja do 13m. Automatizovani viljuškari omogućavaju maksimalnu dostupnost, efikasnost i performanse u Vašem skladištu paleta. Za primenu 24/7, takođe je moguće realizovati snabdevanje energijom preko strujnih šina na polici. 


Content_Picture_Automatic_Pallet_Storage_Richtext_4 Uređaji za rukovanje policama: Velika brzina u automatskom skladištu paleta

Specijalni uređaji za rukovanje policama velike brzine u automatskom skladištu paleta obezbeđuju brzo uskladištenje i iskladištenje Vaše robe, sa nosivošću do 7t. Pritom je širok spektar sredstava za prijem tereta na raspolaganju za različite dubine mesta za odlaganje. Da bi se u potpunosti iskoristili kapaciteti skladišta, mogu se koristiti okretni uređaji za rukovanje policama, kojima se istovremeno može rukovati u više prolaza. Zbog sve većih zahteva po pitanju stope učinka, dodatni uređaji mogu da se integrišu u postojeći sistem skladišta. 

Automatizacija

EFIKASNOST U POKRETU

Kao kompetentan partner za automatizaciju, po potrebi planiramo i realizujemo usklađene logističke sisteme, pomoću kojih potpuno automatski podižete ekonomičnost Vašeg skladišta.

Content_Picture_Automatic_pallet_storage_референце

Rešenja po meri za svaku branšu

Bilo da je reč o novim sistemima, modernizaciji ili proširenju postojećih postrojenja – s našim dugogodišnjim intralogističkim iskustvom, već smo savetovali brojna mala, srednja i velika preduzeća širom sveta po pitanju automatizacije njihovih procesa i pružali im podršku kao generalni izvođač tokom celokupnog projekta.



MEDIJATEKA

Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_1
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_2
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_3
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_4
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_5
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_6

Da li želite da podignete efikasnost Vašeg skladišta na novi nivo?
Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?