+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Automatic Pallet Store new

Аутоматско складиште палета

Краћи циклуси поруџбине, мање величине серија и краће време испоруке: Аутоматско складиште даје одговоре на повећане захтеве тржишта. Ваш плус: већи проток, већа брзина и безбедност у протоку материјала, као и очигледно руковање различитим носачима товара.

Аутоматско складиште палета за већи учинак и ефикасност.

Ново складиште с високим полицама са три пролаза фирме Sauer Polymertechnik има преко 25.500 места за палете и у сваком тренутку се може продужити четвртим пролазом. Од планирања, преко реализације, па све до одржавања и сервиса – компанија Jungheinrich, као генерални извођач, испоручује све из једног извора.

Content_Picture_Automatic_Pallet_Storage_Richtext_1 Повећајте перформансе у аутоматском складишту палета

Брзина и ефикасност су пресудни, ако желите да остварите највећи учинак. Аутоматска складишта палета увек показују своју снагу када се складишти велики број артикала и када се њима рукује у режиму рада у више смена (до 24/7) и/или на ограниченом простору. Систем полица, софтвер и сви уређаји који се користе морају да буду у савршеној интеракцији. Дакле, планирање и реализацију Вашег аутоматског складишта палета треба да изврши искусни стручњак као што је компанија Jungheinrich.


Picture_Automatic_pallet_storage_2 Коришћење простора на највишем нивоу

Аутоматска складишта палета могућа су као уградна складишта или као самостојећи силоси до 45 m висине. Степен коришћења простора је изузетно висок. Места за одлагање, решеткасте кутије и индивидуални системи носача могу да издрже до 7,5 t терета. У једноструким, двоструким и вишеструким изведбама по дубини, ова складишта су предвиђена за скоро све врсте робе. Као складиште са нормалном температуром, као складиште са управљањем температуром или као хладњача до –35 °C.Content_Picture_Automatic_Pallet_Storage_Richtext_2 Аутоматизација Ваших интралогистичких процеса по мери 

Решења за аутоматизацију, која у оквиру Вашег пословног модела функционишу по Вашој мери и апсолутно поуздано, нису само покретачка снага за постизање задовољства клијената, већ се такође и исплате: захваљујући скалабилности, Ваше инвестиције су осигуране. На тај начин сте спремни за будуће изазове. Када се однос трошкова и исплативости уклопи при аутоматизацији, брже постижете повраћај улагања (ROI). Хајде да разговарамо о томе које решење за аутоматизацију највише одговара Вама и Вашим средњорочним и дугорочним циљевима.


Content_Picture_Automatic_Pallet_Storage_Richtext_3 Виљушкар за високе полице: Снажан носач у аутоматском складишту палета

Основа за наше аутоматизоване виљушкаре за високе полице су наша серијска возила вишеструко доказана у пракси, допуњена одговарајућим аутоматским и безбедносним компонентама. Резултат су нарочито поуздана и ефикасна аутономна транспортна возила (FTF) за Ваше задатке у складишту са висином подизања до 13 m. Аутоматизовани виљушкари омогућавају максималну доступност, ефикасност и перформансе у Вашем складишту палета. За примену 24/7, такође је могуће реализовати снабдевање енергијом преко струјних шина на полици. 


Content_Picture_Automatic_Pallet_Storage_Richtext_4 Уређаји за руковање полицама: Велика брзина у аутоматском складишту палета

Специјални уређаји за руковање полицама велике брзине у аутоматском складишту палета обезбеђују брзо ускладиштење и искладиштење Ваше робе, са носивошћу до 7 t. Притом је широк спектар средстава за пријем терета на располагању за различите дубине места за одлагање. Да би се у потпуности искористили капацитети складишта, могу се користити окретни уређаји за руковање полицама, којима се истовремено може руковати у више пролаза. Због све већих захтева по питању стопе учинка, додатни уређаји могу да се интегришу у постојећи систем складишта. 

ЕФИКАСНОСТ У ПОКРЕТУ

Као компетентан партнер за аутоматизацију, по потреби планирамо и реализујемо усклађене логистичке системе, помоћу којих потпуно аутоматски подижете економичност Вашег складишта.

Content_Picture_Automatic_pallet_storage_референце

Решења по мери за сваку браншу

Било да је реч о новим системима, модернизацији или проширењу постојећих постројења – с нашим дугогодишњим интралогистичким искуством, већ смо саветовали бројна мала, средња и велика предузећа широм света по питању аутоматизације њихових процеса и пружали им подршку као генерални извођач током целокупног пројекта.МЕДИЈАТЕКА

Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_1
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_2
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_3
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_4
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_5
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_6

Да ли желите да подигнете ефикасност Вашег складишта на нови ниво.
Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?