+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage RBG Складиште с високим полицама
Брзином до највећих стопи учинка

Уређај за руковање полицама за палете

Велика брзина и прецизност приликом ускладиштења и искладиштења у аутоматском складишту палета су алфа и омега. Само помоћу уређаја који су оптимално усклађени са Вашим складиштем може се постићи максимална стопа учинка уз максимално искоришћење простора.

Повећајте перформансе у аутоматском складишту палета

Брзина и ефикасност су пресудни, ако желите да остварите највећи учинак. Аутоматска складишта палета увек показују своју снагу када се складишти велики број артикала и када се њима рукује у режиму рада у више смена (до 24/7) и/или на ограниченом простору. Систем полица, софтвер и сви уређаји који се користе морају да буду у савршеној интеракцији. Дакле, планирање и реализацију Вашег аутоматског складишта палета треба да изврши искусни стручњак као што је компанија Jungheinrich.

Коришћење простора на највишем нивоу

Аутоматска складишта палета могућа су као уградна складишта или као самостојећи силоси до 45 m висине. Степен коришћења простора је изузетно висок. Места за одлагање, решеткасте кутије и индивидуални системи носача могу да издрже до 7,5 t терета. У једноструким, двоструким и вишеструким изведбама по дубини, ова складишта су предвиђена за скоро све врсте робе. Као складиште са нормалном температуром, као складиште са управљањем температуром или као хладњача до –35 °C.

Ваш учинак достиже максимум 

Специјални уређаји за руковање полицама велике брзине у аутоматском складишту палета обезбеђују брзо ускладиштење и искладиштење Ваше робе. Са носивошћу до 7,5 t крећете се брзо колико и прецизно – уз истовремену максималну енергетску ефикасност. Тиме уређаји за руковање полицама остварују максимум из Ваших аутоматских складишта палета.

Укључена скалабилност: уређаји за руковање полицама који се могу користити у кривинама

Док се уређаји за руковање полицама, који су повезани с пролазима, померају у једном пролазу са полицама, уређајима за руковање полицама, који се користе у кривинама, рукује се у више пролаза: Користи се пун капацитет складишта. За већу стопу учинка, додатни уређаји се могу интегрисати у систем складишта. Систем за замену пролаза притом обезбеђује брзу и безбедну имплементацију уређаја за руковање. Елиминишу се трошкови за надзорне елементе, погоне за заустављање, безбедносне механизме или помоћне уређаје за промену шина.

Планирање и реализација Вашег аутоматског складишта палета из једног извора

Свеједно да ли се ради о пријему робе, изласку робе, системима полица, најразличитијим станицама или транспортним постројењима: биће нам драго да унапред анализирамо Ваше појединачне транспортне структуре, пронађемо одговарајућа решења за оптимизацију Ваших процеса и радимо са Вама како бисмо испланирали оптимално коришћење Вашег аутоматизованог складишта палета. 


Имате питања?