+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Аутономни транспортни системи
Безбедни и ефикасни транспортни процеси

Аутономни транспортни системи

Аутоматска решења возила и потпуно аутоматски транспорт су у фокусу наших аутономних транспортних система (FTS). Захваљујући интелигентним компонентама за аутоматизацију, доказана стандардна возила можемо аутоматизовати и индивидуално их прилагодити Вашим захтевима. 

Наши аутоматизовани виљушкари за високе полице обављају своје послове ефикасно и безбедно 24 часа дневно – савршено интегрисани у добро осмишљен систем. 

Аутономна транспортна возила (FTF) – којима управља интелигентан софтвер, безбедно и ефикасно решавају све Ваше транспортне задатке. 

Аутономни транспортни системи: Успешно аутоматизујте Вашу интралогистику

Управо онако како Вам је потребан Ваш FTS: као самостално или системско решење

Ваши индивидуални захтеви се усмеравају према Вашем производном и радном амбијенту: наши аутономни транспортни системи су притом у првој линији ту да омогуће безбедне и ефикасне транспортне процесе. Са нашим FTS-ом можете потпуно аутоматски и безбедно транспортовати терете до 2,5 тоне до Ваших предефинисаних станица – и то милиметарски прецизно захваљујући ласерској навигацији. FTS Вам нудимо управо онакав какав Вам је потребан: како у вези са Вашим системом за управљање робом, тако и као самостално решење. Ово аутоматско решење возила се уређује индивидуално у складу са Вашим амбијентом – било да је у питању управљање капијама за брз пролаз, промена терета на транспортној техници или промена нивоа помоћу теретног лифта, FTS поуздано решава Ваше задатке. Наши FTS се могу без проблема интегрисати у Ваш производни амбијен и без икакве опасности употребљавати у мешовитим режимима рада.

Аутономни транспортни системи, који су базирани на серијским уређајима

У нашим аутоматским решењима возила спајају се софистицирана и иновативна технологија, као и дугогодишње искуство. Да бисте пронашли одговарајући FTS за Вас, радо ћемо са Вама анализирати Ваше индивидуалне транспортне структуре, пронаћи ћемо одговарајућа решења за оптимизацију Ваших токова процеса и заједно са Вама Вашу оптималну примену FTS-а. Циљ: уштеда времена и трошкова, нарочито приликом стандардизованих рутинских задатака, као и знатно мања транспортна оштећења. Употребом аутономног транспортног система профитираћете од ефикасних и процесно сигурних токова транспорта, као и од оптимизованог коришћења ресурса. Преко награђиваног Jungheinrich логистичког интерфејса и нашег софтвера за интерфејс који смо сами развили, Ваш FTS можемо сасвим једноставно и без имало муке повезати на одговарајући ERP систем. Наш сервис за логистичке системе нудимо 24/7. Даљинским приступом је притом могућа брза подршка. Тако у свако доба обезбеђујемо делотворну примену без икаквих проблема.

Висок учинак у складишту: аутоматски виљушкари за високе полице

Аутоматска складишта с високим полицама су суочена са нарочитим изазовима складишне технике. Целокупан систем се овде састоји од једног или више аутоматских транспортних система на бази виљушкара за виспоке полице, система полица, заштитне ограде, укључујући контролу приступа зони, као и Warehouse Control систем (WCS).  Ту спадају и доводни системи попут, на пример, транспортне технике или додатних FTS-а. Вишефреквенцијске жице за вођење и транспондери у поду обезбеђују ефикасну оријентацију у току кретања. Поред транспорта стандардизованих палета, аутоматски виљушкари за високе полице могу управљати потпуно различитим периферијама, на пример, капијом до зоне за одржавање. За примену 24/7, снабдевање енергијом аутоматског виљушкара за високе полице је могуће реализовати преко струјних шина на полици. Ако се одлучите за FTS, добићете систем са великом расположивошћу. Уколико се некад појави неки проблем, са нашим сервисом, односно подршком за логистичке системе имаћете подршку лично на лицу места или путем даљинског приступа.

Имате питања?