+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Аутоматизовани виљушкар за високе полице
Снажан носач у аут. складишту са уским пролазима

Аутоматизовани виљушкар за високе полице

Наши аутоматизовани виљушкари за високе полице су снажни носачи у аутоматизованом складишту са уским пролазима, полицама, софтвером и доводним системима, попут транспортне технике. Савршено интегрисани, наши аутоматизовани виљушкари за високе полице обављају своје послове ефикасно и безбедно 24/7.

Аутоматско складиште са новом контролом контура чини транспортну технику сувишном.

Компанија Jungheinrich је за компанију ESM Ertl Systemlogistik Minden реализовала целокупан интралогистички пакет са иновативним решењима. Одлучујућа предност: нова контрола контура омогућава мануелно довођење палета у аутоматско складиште, без транспортне технике која заузима много простора. То је уштедело много времена, новца и простора.

Content automated high rack stacker 1 Максималне перформансе у складишту – 24 часа дневно

Ако се одлучите за једно или више аутоматизованих транспортера на бази виљушкара за високе полице, то значи највиши ниво доступности, ефикасности и перформанси за Ваше складиште. Вишефреквенцијске жице за вођење и транспондери у поду обезбеђују ефикасну оријентацију у току кретања. За 24/7 примену, снабдевање енергијом аутоматског виљушкара за високе полице је могуће реализовати преко струјних шина на полици.


Content automated high rack stacker 1 (1) Софистицирана серијска возила као основа

Основа за наше аутоматизоване виљушкаре за високе полице су наша серијска возила. Ова стандардна возила, тестирана и доказана у пракси, допуњена су одговарајућим аутоматским компонентама. Резултат су нарочито поуздана и ефикасна аутономна транспортна возила (FTS) за задатке у складишту са великом висином подизања. 


Content automated high rack stacker 3 Могућност поступне аутоматизације

Такође можете да аутоматизујете постојећа мануелна возила корак по корак, како би Ваше складиште са уским пролазима
било спремно за будућност. Са полуаутоматизацијом, у интеракцији са нашом награђиваном warehouseNAVIGATION, можете да постигнете већу стопу учинка за 25%.
Она олакшава напор Вашег возача и осигурава прецизан долазак и позиционирање на месту у складишту
У потпуно аутоматском режиму, аутоматизовани виљушкари за високе полице се аутономно крећу у складишту и поуздано обављају додељене задатке транспорта и задатке у складишту. Савршена интеракција у аутом. складишту са уским пролазима

Инфографика детаљно приказује оно што је важно, тако да Ваше аутоматизовано складиште са уским пролазима свакодневно обезбеђује максималан учинак.

Сазнај више


Као компетентан партнер, реализујемо логистички систем прилагођен Вашим потребама. То аутоматски повећава економичност Вашег складишта.


Content high rack stacker case studys

Решења по мери такође и за Ваше складиште с високим полицама.

Било за нова постројења или за модернизацију и проширење постојећих складишта с високим полицама: већ смо реализовали бројне успешне пројекте аутоматизације за мала, средња и велика предузећа. Притом је у фокусу увек појединачно решење.

Да ли желите да подигнете ефикасност Вашег складишта на нови ниво?

Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?