+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Automatizovani viljuškar za visoke police
Snažan uskohodnični viljuškar

Automatizovani visokoregalni viljuškar

Naši visokoregalni viljuškari su snažni nosači u automatizovanom skladištu sa uskim prolazima, policama, softverom i dovodnim sistemima, poput transportne tehnike. Savršeno integrisani, naši automatizovani visokoregalni viljuškari obavljaju svoje poslove efikasno i bezbedno 24/7.

Automatsko skladište sa kontrolom iskorišćenosti prostora čini transportnu tehniku suvišnom.

Kompanija Jungheinrich ja za kompaniju ESM Ertl Systemlogistik Minden GmbH&Co. KG realizovala celokupan intralogistički paket inovativnih rešenja. Odlučujuća prednost: nova kontrola iskorišćenosti prostora omogućava manuelno dovođenje paleta u automatsko skladište, bez transportne tehnike koja zauzima mnogo prostora. To je uštedelo mnogo vremena, novca i prostora.

Content automated high rack stacker 1 Maksimalne performanse u skladištu - 24 časa dnevno

Ukoliko se odlučite za jedno ili više automatizovanih transportera na bazi visokoregalnih viljuškara, to znači najviši nivo dostupnosti, efikasnosti i performansi za Vaše skladište. Visokofrekventne žice za vođenje i transponderi u podu obezbeđuju efikasnu orijentaciju u toku kretanja. Za 24/7 primenu, snabdevanje energijom automatskog visokoregalnog viljuškara je moguće realizovati preko strujnih šina na polici.


Content automated high rack stacker 1 (1) Sofisticirana serijska vozila kao osnova

Osnova za naše automatizovane visokoregalne viljuškare su naša serijska vozila. Ova standardna vozila, testirana i dokazana u praksi, dopunjena su odgovarajućim automatskim komponentama. Rezultat su naročito pouzdana i efikasna autonomna transportna vozila (FTS) za zadatke u skladištu sa velikom visinom podizanja. 


Content automated high rack stacker 3 Mogućnost postupne automatizacije

Postoji mogućnost automatizacije postojećih manuelnih vozila korak po korak, kako bi Vaše uskohodnično skladište bilo spremno za budućnost. Sa poluautomatizacijom, u interakciji sa našim nagrađivanim sistemom warehouseNAVIGATION, možete da ostignete 25% veću stopu učinka. On olakšava napor Vašeg vozača i osigurava precizan dolazak i pozicioniranje na mestu u skladištu. 
U potpuno automatskom režimu, automatizovani visokoregalni viljuškari se autonomno kreću u skladištu i pouzdano obavljaju dodeljene zadatke transporta i zadatke u skladištu. 



Savršen sklad uskohodničnog automatskog skladišta

Infografika detaljno prikazuje ono što je važno, tako da Vaše uskohodnično automatizovano skladište svakodnevno obezbeđuje maksimalan učinak.

SAZNAJTE VIŠE


Kao kompetentan partner, realizujemo logistički sistem prilagođen Vašim potrebama. To automatski povećava ekonomičnost Vašeg skladišta.


Content high rack stacker case studys

Rešenja po meri takođe i za Vaše visokoregalno skladište.

Bilo za nova postrojenja ili za modernizaciju i proširenje postojećih visokoregalnih skladišta: već smo realizovali brojne uspešne projekte automatizacije za mala, srednja i velika preduzeća. Pritom je u fokusu uvek pojedinačno rešenje.

Da li želite da podignete efikasnost Vašeg skladišta na novi nivo?

Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?