+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Аутономни транспортни системи

Аутоматизовани транспортери

Аутономна транспортна возила (FTF) – којима управља интелигентан софтвер, представљају срце аутоматизованог складишта. Са специјалним компонентама аутоматизације, можемо да аутоматизујемо наша доказана стандардна возила и прилагодимо их захтевима Вашег складишта.

Потпуно аутоматски, прецизни и процесно сигурни

Content Аутономни транспортни системи (2)

Филм о производу

Преглед ваших предности

Филм о безбедности

Аутономни и поред тога безбедни

Обимни безбедносни сензори штите људе, терет и машине. Аутономни транспортни системи (FTS) се крећу само по унапред задатим коловозима. И поред тога може доћи до ситуација у којима запослени ненамерно прелази коловоз. У том случају, обимни CE сертификовани безбедносни систем ће се побринути за моментално кочење. Притом, битан саставни део система су сензори за заштиту лица, који су опремљени пољем упозорења и заштите, који трајно надзиру непосредне коловозе FTS-а. Уколико лице ступи у поље упозорења, возило одмах успорава своју брзину. Уколико се лице заустави, онда се и даље кочи све до заустављања. Паралелно уз то се прослеђује сигнал статусу управљања, које приказује блокаду уређаја.

Безбедност упркос брзини

У све FTS-ове стандардно је уграђен скенер за заштиту лица у смеру погона. У зависности од брзине кретања, прилагођавају се дужине поља безбедносне зоне. То значи да што се уређаји брже крећу, то предиктивније скенирају своје окружење и утолико више повећавају своје упозоравајуће и заштитно поље.


Content Аутономни транспортни системи Image 2 Безбедност упркос смеру вожње

Аутономни транспортни системи такође детектују објекте који се налазе са стране возила на путу. Ове објекте можете предиктивно да региструјете помоћу бочно постављеног ласерског скенера. Поред тога, они служе као додатна заштита при вожњи у кривинама. Притом сензори током вожње идентификују објекте, који би могли да дођу у контакт са возилом у кривини. Уколико је то случај, они осигуравају бесконтактно заустављање возила.


Content Аутономни транспортни системи Додатна / врхунска безбедност

Додатна безбедност захваљујући сензорском пољу. Сврха сензорског поља је да региструје објекте испод и изнад равни за детекцију сензора за заштиту лица и да, у најгорем случају, спречи судар са овим објектима. Примера ради, могу да се идентификују палете и терети који превише штрче из полица. Захваљујући томе, сензорско поље није од користи само приликом вожње унапред, већ оно такође предиктивно „осматра“ кривине.

Успешно аутоматизовање у интралогистици

Content Аутономни транспортни системи 11

Адаптације у Вашем складишту су сувишне

Увођење аутономног транспортног система захтева у нормалном случају велики степен припреме од стране клијента и често је у спрези са иритирајућим сметњама тока режима рада. Да бисте то избегли, наша аутоматизована возила су пре испоруке припремљена за специјалну примену и детаљно тестирана по питању хардвера и софтвера. Тиме се издаци по питању прилагођавања, као и евентуално време мировања у Вашем складишту или производном окружењу, редукују на минимум. Код клијента, на локалу, FTS се преко награђиваног логистичког интерфејса без имало муке повезује на клијентов Host систем. Притом се ради о софтверу за интерфејс који смо ми развили, такозвани „Plug-in“, који се већ успешно примењује код преко 100 система клијената. Захваљујући нашем висококвалитетном, стандардизованом хардверу и софтверу, у стању смо да ефикасно и уз уштеду ресурса реализујемо пуштање у рад Вашег FTS-а.

Content Аутономни транспортни системи (1)
Content Аутономни транспортни системи 1

Функционалност и дизајн спојени у једно

Стремите целокупној оптимизацији ваших процеса снабдевања и производње без додатних издатака или трошкова? Никакав проблем са нашим FTS-ом. Они преузимају Ваше рутинске задатке потпуно аутоматизовано.

Наши FTS у употреби

Са ласерски навођеним управљањем путем, оптимизујте Ваше транспортне путеве и растеретите своје запослене, уз повећану ефикасност и поузданост, у било које доба. Кроз једноставну интеграцију у постојеће инфраструктуре, FTS модели су флексибилно применљиви. Сами себи предочите слику и доживите наше FTS у акцији.

Све из једног извора

Свеједно да ли је у питању фаза планирања или реализација заједничких пројеката, у компанији Jungheinrich увек имате контакт особу, која Вам је радо на располагању, ако имате питања. За имплементацију аутономних транспортних система задужени су специјалисти на локалу.


Stage Дивиденда

Your Contact

Продаја

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?