+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Понуђач система
Inteligentna intralogistika za Vaše skladište

Dobavljač sistema sa iskustvom

Na osnovu sveobuhvatnog procesnog znanja razvijamo logistički sistem prilagođen za Vas, bez obzira na nivo automatizacije. Time zajedno dovodimo Vašu efikasnost i produktivnost na potpuno novi nivo.

Sistematski povećajte efikasnost i produktivnost

Inteligentnu intralogistiku smatramo najboljom mogućom interakcijom između čoveka, mašine, softvera i individualnih skladišnih ambijenata. Vi profitirate od toga, bilo da ste malo i srednje preduzeće ili globalno preduzeće sa složenim skladišnim ambijentima i visokim stepenom automatizacije. Jer kad se sistematski pristupi efikasnosti i produktivnosti, dakle sa pogledom na celokupan sistem, ostvaruju se sasvim novi potencijali. Pritom se odgovarajuće rešenje ne mora uvek pronaći u automatizaciji. Mi oblikujemo protok robe ili materijala u Vašem skladištu po Vašoj meri: pomoću manuelnih, poluautomatizovanih ili potpuno automatizovanih procesa - baš onako kako Vam je potrebno.


Best Practice Award Logo 2019

Najbolja logistička marka

Pri izboru "najbolje logističke marke" kompanija Jungheinrich spada u sam vrh.

"Ne radi se samo o efikasnosti, već i o budućoj održivosti."

Prvoklasni sistemi skladišta proizilaze iz partnerstva

Za Vaš projekat se oslonite na kompetentnog partnera, održive koncepte za inteligentno rešenje, kao i prvoklasni servis i podršku. Na taj način Vam pružamo podršku od prvog savetovanja po pitanju protoka materijala, preko logističkog planiranja i projektovanja, pa sve do realizacije Vašeg postrojenja na lokaciji. Kao generalni izvođač, pružamo podršku sa  kontakt osobom, koja koordinira svim uključenim poslovima i uvek čuva pregled za Vas. Čak i nakon uspešnog završetka projekta, možete da se oslonite na naš sveobuhvatni postprodajni program sa gustom mrežom naših sopstvenih tehničara servisne službe širom sveta – tako da Vaš sistem trajno ostaje na putu ka uspehu i u budućnosti.

Kvalitet i pouzdanost u svim poslovima

Kompanija Jungheinrich ima jedinstveno iskustvo u logističkim sistemima širom sveta i sveobuhvatni asortiman proizvoda. Od paletara preko visokoregalnog viljuškara pa do uređaja za rukovanje regalima i transportne tehnike. Da bismo osigurali kvalitet i pouzdanost naših rešenja, izradu ključnih intralogističkih komponenti i povezane usluge ne prepuštamo drugima. To nam omogućava da Vam pouzdano, dugoročno i beskompromisno pružimo podršku u postizanju ciljeva Vašeg preduzeća.

"Automatizacija pokreće efikasnost."

Rešenja za automatizaciju – individualna kao i Vaše skladište

U digitalizovanom svetu gde je tempo sve brži, a ritam kretanja robe se sve brže menja, usklađena skladišna koreografija odlučuje o Vašem uspehu.  Zajedno sa Vama ćemo pronaći odgovarajući stepen automatizacije i optimalne komponente za automatizaciju. Kao partner za automatizaciju ispratićemo Vas korak po korak, od prve ideje, preko puštanja u rad, pa do proširenja skladišta i servisa.

U 3 koraka do rešenja za automatizaciju po meri.

AUTOMATIZACIJA UZ POMOĆ KOMPANIJE JUNGHEINRICH

Stage Пројектне услуге

Sistematski put do više efikasnosti

Da li ste zainteresovani za naše logističke sisteme po meri?

Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?