+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Понуђач система
Интелигентна интралогистика за Ваше складиште

Понуђач система са искуством

На основу свеобухватног процесног знања, развијамо логистички систем прилагођен за Вас, без обзира на ниво аутоматизације. Тиме заједно са Вама доводимо Вашу ефикасност и продуктивност на потпуно нови ниво.

Систематски повећајте ефикасност и продуктивност

Интелигентну интралогистику сматрамо најбољом могућом интеракцијом између човека, машине, софтвера и индивидуалних складишних амбијената. Ви профитирате од тога, било да сте мало и средње предузеће или глобално предузеће са сложеним складишним амбијентима и високим степеном аутоматизације. Јер кад се систематски приступи ефикасности и продуктивности, дакле са погледом на целокупан систем, остварују се сасвим нови потенцијали. Притом се одговарајуће решење не мора увек пронаћи у аутоматизацији. Ми обликујемо проток робе или материјала у Вашем складишту по Вашој мери: помоћу мануелних, полуаутоматизованих или потпуно аутоматизованих процеса - баш онако како Вам је потребно.


Best Practice Award Logo 2019

Најбоља логистичка марка

При избору „најбоље логистичке марке“, компанија Jungheinrich спада у сами врх, на радост самих читалаца.

„Не ради се само о ефикасности, већ и о будућој одрживости.“

Првокласни системи складиштa произилазе из партнерства

За Ваш пројекат се ослоните на компетентног партнера, одрживе концепте за интелигентно решење, као и првокласни сервис и подршку. На тај начин Вам пружамо подршку од првог саветовања по питању протока материјала, преко логистичког планирања и пројектовања, па све до реализације Вашег постројења на локацији. Као генерални извођач, пружамо подршку са личном контакт особом, која координира свим укљученим пословима и увек чува преглед за Вас. Чак и након успешног завршетка пројекта, можете да се ослоните на наш свеобухватни постпродајни програм са густом мрежом наших сопствених техничара корисничке службе широм света – тако да Ваш систем трајно остаје на путу ка успеху и у будућности.

Квалитет и поузданост у свим пословима

Компанија Jungheinrich има јединствено искуство у логистичким системима широм света и свеобухватни портфолио производа. Од палетних колица преко виљушкара за високе полице па до уређаја за руковање полицама и транспортне технике. Да бисмо осигурали квалитет и поузданост наших решења, израду кључних интралогистичких компоненти и повезане услуге не препуштамо другима. То нам омогућава да Вам поуздано, дугорочно и бескомпромисно пружимо подршку у постизању циљева Вашег предузећа.

„Аутоматизација покреће ефикасност.“

Решења за аутоматизацију – индивидуална као и Ваше складиште

У дигитализованом свету, где је темпо све бржи и бржи, а где се ритам кретања робе све брже и брже мења, усклађена складишна кореографија одлучује о Вашем успеху.  Заједно са Вама ћемо пронаћи одговарајући степен аутоматизације и оптималне компоненте за аутоматизацију. Као партнер за аутоматизацију испратићемо Вас корак по корак, од прве идеје, преко пуштања у рад, па до проширења складишта и сервиса.

У 3 корака до решења за аутоматизацију по мери.

AUTOMATИЗАЦИЈА УЗ ПОМОЋ КОМПАНИЈЕ JUNGHEINRICH

Stage Пројектне услуге

Систематски пут до више ефикасности.

Да ли сте заинтересовани за наше логистичке системе по мери?

Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?