+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Content Пројектне услуге 1
Korak po korak do potpunog inteligentnog rešenja

Projektne usluge

Pronađite pravo intralogističko rešenje za sebe i profitirajte uz pomoć našeg dugogodišnjeg iskustva i naše projektne usluge. Od analize i optimizacije Vašeg postojećeg sistema do potpuno novog logističkog sistema, možete se osloniti na nas kao kompetentnog partnera.

Kao kompetentan partner, realizujemo logistički sistem prilagođen Vašim potrebama. To automatski povećava ekonomičnost Vašeg skladišta.

Vaš projekat u dobrim rukama - zahvaljujući prvoklasnim projektnim uslugama

Da li želite da prilagodite Vaše logističke procese novim izazovima na tržištu ili novim klijentima? Koji parametri su od presudnog značaja za Vaš cilj? Na koji način je Vaš novi logistički sistem spreman za budućnost? Prepustite Vaš projekat kompetentnom partneru, prvoklasnom servisu i održivim konceptima pametnog sistemskog rešenja. Pružamo Vam podršku od prvog savetovanja po pitanju protoka robe, preko logističkog planiranja i projektovanja, pa sve do realizacije Vašeg novog logističkog postrojenja. Kao generalni izvođač, dostupna Vam je podrška naše kontakt osobe, koja koordinira svim uključenim poslovima i dostupna je za Vas. I nakon uspešno završenog projekta možete se osloniti na naš postprodajni sistem i mrežu naših tehničara servisne službe, tako da Vaš sistem trajno ostaje na putu ka uspehu.


Stručnjaci za Vaš logistički projekat od planiranja do održavanja

Postoji pravo rešenje za svaki logistički izazov. Projektne usluge znače da zajedno razvijamo logistički sistem koji je prilagođen Vašim potrebama i implementiramo ga tačno u okviru Vaših strateških razmatranja. Stoga, iza Vaše kontakt osobe stoji tim stručnjaka iz oblasti analize protoka materijala, planiranja projekta, simulacije, administracije skladišta i upravljanja vozilima, puštanja u rad i održavanja. Tim za upravljanje projektom će biti dostupan tokom celokupnog projekta. Prednost za Vas: na raspolaganju Vam je kontakt osoba koja koordinira svim uključenim poslovima i uvek zadržava jasan pregled tekućih dešavanja. 

Upravljanje projektima: Sve je povezano

Savršeno skladište od početka do kraja je rezultat dokazanog procesa upravljanja projektom. On počinje sa Vašom željom za promenom i našim prvim kontaktom. Za realnu sliku, analiza protoka robe donosi sve relevantne brojke, podatke i činjenice na videlo. Oni pružaju osnovu za sugestije za promenu i poboljšanje situacije u skladištu i grubo planiranje Vašeg novog sistema skladišta. Na odluku o savršenom intralogističkom rešenju za Vas utiče preko 80% ekonomskih faktora. Tek tada na red dolazi detaljno planiranje programa. To još jednom obuhvata kritičko ispitivanje svih pretpostavki i očekivanja. Tek kada se sve uklopi, implementiramo Vaš novi logistički sistem. Nakon završetka projekta, dobijate novo skladište gde obučavamo Vaše zaposlene u pogledu novih tehnika i procesa. Ukoliko se kasnije pojave neočekivani problemi, naš tim će se posavetovati sa Vama. Na kraju krajeva, projektnu uslugu vidimo kao sveobuhvatnu uslugu, od koncepcije do uspešnog rada.

Saznajte više o projektnim uslugama:

Imate pitanja?