+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Content Пројектне услуге 1
Корак по корак до интелигентног потпуног решења

Пројектне услуге

Пронађите право интралогистичко решење за себе и профитирајте од нашег дугогодишњег искуства и наше пројектне услуге. Од анализе и оптимизације Вашег постојећег система до потпуно новог логистичког система, можете да се ослоните на нас као компетентног партнера.

Као компетентан партнер, реализујемо логистички систем прилагођен Вашим потребама. То аутоматски повећава економичност Вашег складишта.

Ваш пројекат у добрим рукама – захваљујући првокласним пројектним услугама

Да ли желите да прилагодите Ваше логистичке процесе новим изазовима на тржишту или новим клијентима? Који су параметри од пресудног значаја за Ваш циљ? И како је Ваш нови логистички систем спреман за будућност? Препустите Ваш пројекат компетентном партнеру, првокласном сервису и одрживим концептима за паметно системско решење. Пружамо Вам подршку од првог саветовања по питању протока материјала, преко логистичког планирања и пројектовања, па све до реализације Вашег новог логистичког постројења. Као генерални извођач, пружамо подршку са личном контакт особом, која координира свим укљученим пословима и увек чува преглед за Вас. Чак и након успешног завршетка пројекта, можете да се ослоните на наш свеобухватни постродајни програм са густом мрежом наших сопствених техничара сервисне службе за клијенте широм света, тако да Ваш систем трајно остаје на путу ка успеху.

Стручњаци за Ваш логистички пројекат од планирања до одржавања

Постоји право решење за сваки логистички изазов. Пројектне услуге значе да заједно са Вама развијамо логистички систем који је прилагођен Вашим потребама и имплементирамо га тачно у оквиру Ваших стратешких разматрања. Стога, иза Ваше централне контакт особе стоји тим стручњака из области анализе протока материјала, планирања пројеката, симулације, администрације складишта и управљања возилима, пуштања у рад и одржавања. Тим за управљање пројектом ће се бринути о Вама током целокупног пројекта. Предност за Вас: Током целокупног пројекта, имаћете контакт особу која координира свим укљученим пословима и увек задржава преглед.  

Управљање пројектима: Све је повезано

Савршено складиште од А до Ш је резултат доказаног процеса управљања пројектом. Он почиње са Вашом жељу за променом и нашим првим заједничким разговором. За стварну анализу, анализа протока материјала доноси све релевантне бројке, податке и чињенице на видело. Они пружају основу за сугестије за промену и побољшање ситуације у складишту и грубо планирање Вашег новог система складишта. На одлуку о савршеном интралогистичком решењу за Вас утиче преко 80 одсто економских фактора. Тек тада на ред долази детаљно планирање програма. То још једном обухвата критичко испитивање свих претпоставки и очекивања. Тек када се све уклапа, имплементирамо Ваш нови логистички систем. Након завршетка пројекта, предајемо Вам ново складиште и обучавамо Ваше запослене у погледу нових техника и процеса. Ако се касније појаве неочекивани проблеми, наш тим ће Вас саветовати. На крају крајева, пројектну услугу видимо као свеобухватну услугу, од концепције до успешног рада.

Сазнајте више о пројектним услугама:

Имате питања?