+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage системи полица

Системи полица

Полице: носећа снага у складишту

Оптимално испланиран систем полица је стуб Вашег складишта. Као комплетан понуђач, увек можемо да пронађемо оптимално решење за Вас – од статичних преко динамичних система полица, па све до сложених, аутоматизованих система складиштa.

Одржива, међусобно повезана потпуна решења за Ваш систем полица

Компетенција у развоју система полица спремних за будућност заснива се на искуству. У компанији Jungheinrich смо током ових 60 година фокусирани на унутрашњи развој, индивидуална решења и највиши квалитет. Резултат је широк портфолио за складиштење палета, контејнера, касета, кутија или друге робе. На тај начин се старамо да наши клијенти имају све под истим кровом и у сваком тренутку при руци. Предност: Помоћу система полица можемо значајно да повећамо Ваш капацитет складишта. Поставили смо високе циљеве: Као комплетан понуђач, желели бисмо да сарађујемо са Вама како бисмо пронашли савршено, оптимално решење за Вас. То могу бити статични или динамични системи полица, а такође и сложени, потпуно аутоматизовани системи складиштa. Управо оно што је Вама и Вашим клијентима потребно за Ваш пословни успех.

Ефикасност, безбедност, могућност проширења: Опрема складишта, која Вас унапређује

Вашем складишту је неопходна солидна основа како би се адекватно надоградило. Димензионирањем система полица на основу потреба оптимизује се ефикасност целокупног протока материјала. То обухвата, на пример, већу стопу учинка путем везе са Jungheinrich Warehouse Management системом.

На располагању је софистицирана висока технологија. На пример, то се може видети у савршеној интеракцији нашег шатл компактног система складишта. Он је састављен од компактних система каналних складишта, као и шатла који се сам креће, такозваног Under Pallet Carrier-а (UPC). Обе компоненте имају опционе безбедносне системе како би се осигурала максимална заштита како за човека, тако и за машину: На UPC-у је интегрисан систем за заштиту лица (PSS). Поред тога, нудимо стационарни систем заштите лица директно на полици. Принцип је једноставан: „Интелигентна“ светлосна баријера обезбеђује предњи део полице у зони у близини пода – и стара се за то да се компактни систем складишта аутоматски зауставља у случају опасности.

Други пример за оптимизовану опрему складишта дају мобилне покретне полице за палете. Ове електронске покретне полице удвостручују вишу вредност. Веза са WMS-ом штеди време и простор. Због чега? Због тога што је у сваком блоку отворен само по један пролаз, на располагању имате знатно већу површину за полице (до 90 одсто у односу на конвенционалне полице за палетирану робу). Поред тога, комбинација система покретних полица и бочног виљушкара са потисном катарком омогућава знатно већу стопу учинка. За који год да се одлучите: наши системи полица у комбинацији са нашим транспортним средствима за складишта идеални су за оптимизацију процеса у складишту и учинка.

Све за већу ефикасност: Ваша опрема складишта као комплетно решење из једног извора

За димензионирање у складу са потребама Вашег полуаутоматизованог или потпуно аутоматизованог система полица, имамо свеобухватно решење, укључујући и одговарајући систем управљања складиштем – наш Jungheinrich WMS. Тиме сте савршено опремљени за складиштење палета, контејнера и касета, као и кутија или друге робе. Од нас ћете добити системско комплетно решење: свеобухватно планирање складишта, које подразумева полице и транспортна средства за складишта, као и логистички систем „руку под руку“.

Наши стручни саветници ће радо сарађивати са Вама, како бисте добили најефикаснији систем полица за Ваше потребе. Посвећени смо Вашим индивидуалним захтевима, од анализе и оптимизације Вашег постојећег система, преко оптималног пројектовања „новог система“, па све до имплементације и успешне примопредаје. С обзиром да се савршено прилагођавају Вашим пословним процесима, логистички системи могу да донесу одлучујућу конкурентну предност. Ко генерални извођач и понуђач система, можемо да осигурамо да се сви системи савршено уклапају и оптимално раде заједно. У ту сврху користимо наше искуство и компетенције планирања, пројектовања, руковања и пуштања у рад много хиљада складишта широм света.

Имате питања?