+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage системи полица

Regalni sistemi

Regali: noseća snaga u skladištu

Optimalno isplaniran regalni sistem je stub Vašeg skladišta. Kao kompletan dobavljač, uvek možemo da pronađemo optimalno rešenje za Vas – od statičnih preko dinamičnih regalnih sistema, pa sve do složenih, automatizovanih sistema skladišta.

Održiva, međusobno povezana potpuna rešenja za Vaš regalni sistem

Kompetencija u razvoju regalnih sistema spremnih za budućnost zasniva se na iskustvu. U kompaniji Jungheinrich smo tokom ovih 70 godina fokusirani na unutrašnji razvoj, individualna rešenja i najviši kvalitet. Rezultat je širok asortiman za skladištenje paleta, kontejnera, kaseta, kutija ili druge robe. Na taj način se staramo da naši klijenti imaju sve pod istim krovom i u svakom trenutku pri ruci. Prednost: Pomoću regalnih sistema možemo značajno da povećamo Vaš kapacitet skladišta. Postavili smo visoke ciljeve: Kao kompletan dobavljač želeli bismo da sarađujemo sa Vama kako bismo pronašli savršeno i optimalno rešenje za Vas. To mogu biti statični ili dinamični regalni sistemi, a takođe i složeni, potpuno automatizovani regalni sistemi. Upravo ono što je Vama i Vašim klijentima potrebno za Vaš poslovni uspeh.

Efikasnost, bezbednost, mogućnost proširenja: Oprema skladišta koja Vas unapređuje

Vašem skladištu je neophodna solidna osnova kako bi se adekvatno nadogradilo. Dimenzioniranjem regalnih sistema na osnovu potreba optimizuje se efikasnost celokupnog protoka materijala. To obuhvata, na primer, veću stopu učinka putem veze sa Jungheinrich Warehouse Management sistemom.

Na raspolaganju je sofisticirana visoka tehnologija. Na primer, to se može videti u savršenoj interakciji našeg šatl kompaktnog sistema skladišta. On je sastavljen od kompaktnih sistema kanalnih skladišta, kao i šatla koji se sam kreće, takozvanog Under Pallet Carrier-a (UPC). Obe komponente imaju opcione bezbednosne sisteme kako bi se osigurala maksimalna zaštita kako za čoveka, tako i za mašinu: Na UPC-u je integrisan sistem za zaštitu operatera (PSS). Pored toga, nudimo stacionarni sistem zaštite operatera direktno na polici. Princip je jednostavan: „Inteligentna“ svetlosna barijera obezbeđuje prednji deo police u zoni u blizini poda – i stara se za to da se kompaktni sistem skladišta automatski zaustavlja u slučaju opasnosti.

Drugi primer za optimizovanu opremu skladišta daju mobilne pokretne police za palete. Ove elektronske pokretne police udvostručuju višu vrednost. Veza sa WMS-om štedi vreme i prostor. Zbog čega? Zbog toga što je u svakom bloku otvoren samo po jedan prolaz, na raspolaganju imate znatno veću površinu za police (do 90% u odnosu na konvencionalne police za paletiranu robu). Pored toga, kombinacija sistema pokretnih polica i bočnog viljuškara sa kranom omogućava znatno veću stopu učinka. Za koji god da se odlučite: naši regalni sistemi u kombinaciji sa našim transportnim sredstvima za skladišta idealni su za optimizaciju procesa u skladištu i učinka.

Sve za veću efikasnost: Vaša oprema skladišta kao kompletno rešenje iz jednog izvora​

Za dimenzioniranje u skladu sa potrebama Vašeg poluautomatizovanog ili potpuno automatizovanog regalnog sistema, imamo sveobuhvatno rešenje, uključujući i odgovarajući sistem upravljanja skladištem – naš Jungheinrich WMS. Time ste savršeno opremljeni za skladištenje paleta, kontejnera i kaseta, kao i kutija ili druge robe. Od nas ćete dobiti sistemsko kompletno rešenje: sveobuhvatno planiranje skladišta, koje podrazumeva police i transportna sredstva za skladišta, kao i logistički sistem „ruku pod ruku“.

Naši stručni savetnici će rado sarađivati sa Vama, kako biste dobili najefikasniji regalni sistem za Vaše potrebe. Posvećeni smo Vašim individualnim zahtevima, od analize i optimizacije Vašeg postojećeg sistema, preko optimalnog projektovanja „novog sistema“, pa sve do implementacije i uspešne primopredaje. S obzirom da se savršeno prilagođavaju Vašim poslovnim procesima, logistički sistemi mogu da donesu odlučujuću konkurentnu prednost. Ko generalni izvođač i dobavljač sistema, možemo da osiguramo da se svi sistemi savršeno uklapaju i optimalno rade zajedno. U tu svrhu koristimo naše iskustvo i kompetencije planiranja, projektovanja, rukovanja i puštanja u rad mnogo hiljada skladišta širom sveta.

Sistemi skladišta

Imate pitanja?