+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Транспортна техника (1)
Покрените Ваш транспорт

Системи транспортне технике

Аутоматизација за више ефикасности у складишту

Савршена комбинација ефикасности и економичности: Техника транспорта палета компаније Jungheinrich за прилагођена интралогистичка решења.

Мали просторни захтеви, паметна технологија протока материјала и управљања и оптимизовани процеси: подигните Ваше аутоматско складиште на виши ниво.

Са транспортним системима до ефикасног и безбедног транспорта робе и материјала у оквиру појединачних зона Вашег предузећа: Имамо право решење за Вас. Без обзира да ли транспортујете палете, кутије или контејнере – без обзира на величину.

Транспортна техника, транспортна постројења, транспортне траке: Правимо систем од њих

Коришћење праве транспортне технике одређује продуктивност у Вашем складишту. За Вас конфигуришемо наше транспортне системе од различитих компоненти, у складу са Вашим потребама. За најбољи могући резултат користимо котрљајуће, појасне и ланчане транспортере, покретна колица, подизне и окретне столове или ременасте лифтове и многе друге елементе. Као резултат, у Вашем складишту остварујете веома велике капацитете протока. Брзина транспорта палета достиже 0,45 m/s, а контејнера 1,50 m/s. Све то са што је могуће мањом потребом за простором, између осталог и премошћавањем скокова увис. У то спадају и техника протока материјала и управљања, као и контрола ивица, намотаја и свега што је од значаја за ове процесе.

Транспортни системи са визијом: целокупно планирање за одрживи успех

Свеједно да ли желите да оптимизујете постојеће постројење или направите ново складиште, стручно ћемо Вас посаветовати и пронаћи одговарајућу транспортну технику за Вашу примену. Са нашим производима и нашим процесним знањем, можемо да радимо са Вама како бисмо испланирали систем који одговара Вашим потребама. На тај начин можете да вратите назад Вашу флоту виљушкара и истовремено да оптимално искористите просторне капацитете Вашег складишта. Нудимо Вам решења за широки асортиман робе која треба да се транспортује, од малих контејнера до руковања пуним палетама. Наше понуде услуга су ту за целокупно планирање. Како би Ваша логистика функционисала несметано: ефикасно, безбедно, брзо.

Имате питања?