+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Kontejnerski transportni sistem
Inteligentni modularni sklopni princip

Tehnika transporta kontejnera

To je ključ za inteligentnu automatizaciju skladišta, maksimalnu dinamiku i integrativni dizajn procesa: automatska tehnika transporta kontejnera. U kombinaciji sa Jungheinrich Warehouse Management sistemom (WMS), ova transportna tehnika dovodi Vaš protok materijala na novi, viši nivo.

Transport kontejnera, kutija, kaseta i proizvoda do maksimalno 50kg

Maksimalna posvećenost protoku materijala: Tehnologija transporta kartona i kontejnera usmerena ka budućnosti ukazuje na put do inovativne automatizacije skladišta, do dalje integracije mašina i do povezivanja na efikasne i sveobuhvatno optimizovane intralogističke procese. Pritom su u fokusu transportovanje, sortiranje, ubacivanje i izbacivanje, kao i međuskladištenje i odlaganje materijala i robe. Kako bi Vaša logistika funkcionisala: efikasno, bezbedno, brzo.  

Fleksibilan za sve slučajeve: modularni sklopni sistem kompanije Jungheinrich

Sa tehnikom transporta kontejnera ste na brzoj traci. To nije samo zahvaljujući brzini transporta do 1,50m/s. Uz pomoć našeg modularnog sklopnog sistema, otvaraju se i potpuno nove mogućnosti za automatizaciju skladišta i povezivanje sa maksimalno ekonomičnim intralogističkim procesima. Sve to sa što je moguće manjom potrebom za prostorom, između ostalog i premošćavanjem skokova uvis. 

Uz celokupno planiranje za veću efikasnost i ekonomičnost

U kombinaciji sa Jungheinrich Warehouse Management sistemom (WMS), naša inovativna, slobodno skalabilna tehnika transporta kontejnera dovodi Vaše intralogističke procese na novi, viši nivo. Ovo celokupno planiranje dopunjuje naše ponude usluga. U kombinaciji sa malim održavanjem i visokom energetskom efikasnošću, možete da optimizujete ukupne operativne troškove Vašeg postrojenja. Dakle, ne samo da je Vaša logistika pouzdana i bezbedna, već je uvek i ekonomična. 

Dovedite Vaš protok materijala na novi nivo - sa našom automatskom tehnikom transporta kontejnera

Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?