+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Техника транспорта резервоара
Интелигентни модуларни склопни принцип

Техника транспорта контејнера

То је кључ за интелигентну аутоматизацију складишта, максималну динамику и интегративни дизајн процеса: аутоматска техника транспорта контејнера. У комбинацији са Jungheinrich Warehouse Management системом (WMS), ова транспортна техника доводи Ваш проток материјала на нови, виши ниво. 

Транспорт контејнера, кутија, касета и производа до максимално 50 kg

Максимална посвећеност протоку материјала: Технологија транспорта картона и контејнера усмерена ка будућности указује на пут до иновативне аутоматизације складишта, до даље интеграције машина и до повезивања на ефикасне и свеобухватно оптимизоване интралогистичке процесе. Притом су у фокусу транспортовање, сортирање, убацивање и избацивање, као и међускладиштење и одлагање материјала и робе. Како би Ваша логистика функционисала: ефикасно, безбедно, брзо.  

Флексибилан за све случајеве: модуларни склопни систем компаније Jungheinrich

Са техником транспорта контејнера сте на брзој траци. То није само захваљујући брзини транспорта до 1,50 m/s. Уз помоћ нашег модуларног склопног система, отварају се и потпуно нове могућности за аутоматизацију складишта и повезивање са максимално економичним интралогистичким процесима. Све то са што је могуће мањом потребом за простором, између осталог и премошћавањем скокова увис. 

Уз целокупно планирање за већу ефикасност и економичност

У комбинацији са Jungheinrich Warehouse Management системом (WMS), наша иновативна, слободно скалабилна техника транспорта контејнера доводи Ваше интралогистичке процесе на нови, виши ниво. Ово целокупно планирање допуњује наше понуде услуга. У комбинацији са малим одржавањем и високом енергетском ефикасношћу, можете да оптимизујете укупне оперативне трошкове Вашег постројења. Дакле, не само да је Ваша логистика поуздана и безбедна, већ је увек и економична. 

Доведите Ваш проток материјала на нови ниво - са нашом аутоматском техником транспорта контејнера

Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?