+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Техника транспорта палета
Проток материјала по мери

Техника транспорта палета

Интралогистика по мери: Оптимална техника транспорта палета одлучује о квалитету, економичности и поузданости у протоку материјала унутар погона. Компанија Jungheinrich нуди модуларне концепте и најиновативније технологије, које савршено одговарају Вама и Вашим захтевима. 

Одговарајућа решења за Ваш концепт складишта

Колико ефикасно и економично рукујете Вашим складиштем, о томе меродавно одлучује и транспортна техника. Свеједно да ли желите да оптимизујете Ваше складиште или уредите ново, компанија Jungheinrich има одговарајуће решење за Ваше потребе. Наша техника транспорта палета се може конфигурисати тачно у складу са Вашим потребама. Захваљујући модуларној конструкцији нашег система имате могућност да проток материјала ускладите тачно према Вашим захтевима и Вашој понуди простора. 

Велики капацитети протока

У фокусу наше технике транспорта палета су економичност и продуктивност Вашег складишта. Притом долази до примене најразличитијих компоненти. Било да су у питању котрљајући, појасни и ланчани транспортери, покретна колица, подизни и окретни столови или ременасти лифтови. Са брзином транспорта палета од 0,45 m/s, у Вашем складишту постижете веома велике брзине протока и тиме у кретању постижете оптималан проток материјала.  

Флексибилност и комфор

Примена одговарајуће технике транспорта палета је код компаније Jungheinrich резултат компетентног саветовања и обимног процесног знања наших стручњака. То је могуће кроз савршено планирање идеалног система за Вас. Предности за Вас: На нивоу процеса у то спадају максимална флексибилност, економичност и комфор одржавања.

Пронаћи ћемо савршено решење за Ваш проток материјала

Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?