+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Комисионирање

Комисионирање – најбољи учинци у преузимању.

При комисионирању, интерфејс човек-машина мора савршено да функционише. Помоћу опсежног портфолија компанија Jungheinrich подржава ту интеракцију. То је зато што је оптималан и беспрекоран учинак у преузимању стуб Ваше конкурентности.

Било хоризонтално или вертикално: Комисионирање на највишем нивоу у помоћ компаније Jungheinrich.

Глобализација, индивидуализација и бум е-трговине значе да све више робе или материјала мора брзо да се стави на располагање за испоруку. Због тога је комисионирање кључни фактор пословног успеха многих предузећа, уз високу стопу преузимања и ниске стопе грешака.

Са вишедеценијским искуством, компанија Jungheinrich нуди широк спектар решења за комисионирање, прилагођених Вашим потребама. Број 1 међу хоризонталним комисионерима, Jungheinrich ECE је убедљив већ и у стандардној верзији: са мултифункционалним воланом jetPILOT и комфором у вожњи, добитник Red Dot награде. У уским пролазима, наши награђени, интелигентни виљушкари за високе полице EKX брину за ефикасно комисионирање на великим висинама. За аутоматизовано и ефикасно вертикално комисионирање, додатно се користе и наши аутоматизовани уређаји за руковање полицама за складишта са високим полицама или складишта за мале делове.

Ако је приликом комисионирања у питању интерфејс човек-машина, скоро ништа не функционише без дигиталне подршке. Као технолошки лидер у бранши интралогистике, компанија Jungheinrich има спремна интелигентна и истовремено једноставна решења. Иновативне опције руковања, као што је Jungheinrich easyPILOT Follow, интуитивно пружају подршку комисионерима. Тако се они у потпуности могу усредсредити на посао, јер он прати возило практично аутоматски, уз истовремено одржавање прецизне удаљености до полице.

Warehouse Management систем компаније Jungheinrich дизајниран је као дигитални мозак складишта за све врсте маневара комисионирања и у сваком тренутку има преглед истих. Ако су Ваши запослени директно укључени у процес комисионирања: Нудимо одговарајуће ручне терминале, укључујући баркод скенер, који се могу користити за беспапирну комуникацију путем радио преноса података. Тако човек и машина постају целина приликом комисионирања.

Ефикасно комисионирање осигурава велике бројеве у погледу стопе учинка и значајно побољшање перформанси у Вашем складишту. Компанија Jungheinrich нуди право решење за Ваше потребе: од мануелних Order-Picking система, Pick-by-Voice и Pick-by-Light система, до потпуно аутоматског роботизованог комисионирања.

Разговарајте са нама о одговарајућој технологији комисионирања за Ваше системе
Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?