+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Транспортовање

Транспортовање – ефикасно и безбедно.

Ефикасност трошкова и енергије плус безбедност процеса: то су захтеви у погледу транспортовања у временима интралогистике 4.0. Уз то су потребна индивидуална решења за интелигентно управљана, оптимална померања робе. Од преко 600 варијанти за транспортна средства за складишта, вучна возила и композиције, па све до аутономних транспортних система.

Преко 600 варијанти возила: Транспортна средства за складишта за сваку потребу.

Које транспортно средство за складишта је најприкладније и најефикасније за Вашу примену зависи од много фактора. Кратке, средње и дуге транспортне деонице захтевају различита решења. Узани амбијенти складишта захтевају нарочито окретне, компактне уређаје. У неким амбијентима складишта могу се користити и универзална возила, као што су EFG електрични виљушкари компаније Jungheinrich или наши ETV бочни виљушкари са потисном катарком за комбиновано транспортовање и ускладиштење, односно искладиштење. Још једно кључно питање се односи на то ко ће руковати транспортним уређајима или возилима. Због честе промене руковаоца или возача, потребни су индивидуални елементи за руковање за ефикасан и продуктиван рад. За све ове различите случајеве примене и захтеве, компанија Jungheinrich Вам пружа оптимална возила у идеалној конфигурацији. До специјалних решења за конструкције које су специфичне за браншу. Наши стручни саветници могу да утврде тачно како треба да изгледа Ваша идеална флота возила, на основу амбијента у складишту и протока робе или материјала. Такође могу да утврде и да ли би додатне могућности изнајмљивања биле корисне за флексибилно скалирање.

Ефикасност на делу: аутономно транспортовање.

Аутоматизована и умрежена интралогистичка решења, као што су аутономни транспортни системи (FTS), играју све важнију улогу у индустрији 4.0. Као технолошки лидер у интралогистици, компанија Jungheinrich нуди решења кључ у руке за оптимизацију транспорта и интерног протока робе. FTS-и поентирају у транспорту и померању робе, са многим предностима: пре свега, ефикасност, поузданост и безбедност процеса. 

Додатни плус: FTS-и такође могу да се користе и у мешовитим режимима рада са мануелним возилима или лицима – и пре свега 24 часа дневно. То је решење које је флексибилно, модуларно скалабилно и спремно за повезивање преко порта. Аутоматизација транспорта позитивно утиче на Вашу логистичку равнотежу. Оптимално коришћење штеди време, енергију и трошкове - и чини Вас конкурентнијим у Вашем послу.

Имате питања?